leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
И сам на сликаваshkupi(skopje) so vas sme from USA![]()

За греови сте. Со вас само да си го лади човек.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сам на сликаваshkupi(skopje) so vas sme from USA![]()
Тој на сликата е шипптар,а да знаат неговите претпоставени дека е всушност џихадист во американска полициска униформа,сигурно ќе го наденат на колец..shkupi(skopje) so vas sme from USA![]()
А да им каже на претпоставените зошто тоа го напишал, гватемано не му бега.shkupi(skopje) so vas sme from USA![]()
shkupi(skopje) so vas sme from USA![]()
Ех,се што треба е само едно фино скоцкано писменце.
http://www.ci.bristol.ct.us/index.aspx?NID=200
Report a concern
Ајде сите,навалица на страната.
Името не го знам,но патролира со автомобил број 27,и сликата е доволен доказ.Koe e imeto na polcaecot?
eve koj e covekot, eve ja vistinata.
Ајде еден летен одмор, пакет аранжман частење од редакција Кајгана. Ако не во јавните сфери, барем на форумов колку толку ќе се научите да ја почитувате државата во која живеете и која ги прибра повеќето од вас.kako sto gledam ne ide na arno uste poveke se vlosuva situacijata ovoj petok se ocekuvaat masovni protesti niz cela makedonia i posiroko.
i pak fyromcite ke vikaat za ubijci protestiraat za dzihad ova ona.
a inace kolku albanci ima ubijci nie ne protestirame? toa e koga ste vmrOvci ne svakate. ni ne ocekuvam da svakate.
Дечко иди лечи се зошто одиш малку оф топик.
Болниот педофилски створ на кој што можат да му позавидат од Хитлер до Тед Банди не е за лечење.Он е пример за како треба да се живее.
Иначе, барање на причините зошто се случи Смилковско езеро и анализирање на идеологијата која го предизвика сето ова не е оф топик на оваа тема.