Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
abe ajde znaci ne bilo vistina koga jankulovska na pocetokot gi narece grupa organizirani radikalni islamisti, bidejki skoro cela grupa e na sloboda!
ete ja lagata, da bea navistina takva grupa nemase da bidat na sloboda i ke se dokazese mn pobrzo a ne da pominaa 2 i pol godini i pak edvaj izmislija lagi.

Мене ми е скурца дојдено од племево. Па да му ебам мајката, све да му ебам... да баш така... Што е бе должно пола Скопје и повеќе да трпи ради нивни протести? Нели треба обичниот народ, јас и еден куп други македонци да идеме на работа и да не се секираме дали некоја будала ќе не погоди со гајба шишиња?

Саботата остана недовршена работата ради петокот, утре ако продолжат исто и мислите дека директорот ќе не потапка по рамо и ќе ни рече заминете си дома, зашто работата може да трпи?

Во петокот беше лом, ма каков Бејрут, ние сме бетер од тоа. Не беше доволно па ајде саботата исто каменуваа, денес као демек помирни зашто немаа простор да мрднат, а утре? Утре што?!
Што се они, поучени или поспецијализирани од куп вештаци, правни лица и други кои биле професионално засегнати? Некој рандом Љуљзим од Чаир што купува бурек со овча маст близу Скендербег со одвај завршено основно ќе дели правда по улици и ќе попречува нормален сообраќај. Море марш бе таму.

istoto i za site drugi go rekle. no za zal tie se dozivotno zatvoreni a ovoj e na sloboda so istite "dokazi"

А за оние што ги малтретираа мавровските работници имаше ли докази? Имаше! Па зошто тогаш не протестиравте за да се затворат мачителите?

kako sto e kazano zatvoreni se so glupavi dokazi
Кој тоа кажал дека се затворени со глупави докази? Ти овцо една смрдлива? Адвокатот нивни, кој е платен за тоа?

zosto kjuti vlasta, neka dokaze deka se ubijci a ne da kjuti neka izleze so dokazi, kako sto na pocetokot koa gi fatija jankulovska rece imaat strogi dokazi. gi narece radikalni islamisti. ajde neka izleze sea koi se dokazite.

Листинзи од телефони на убијците, примероци од чевли дека биле на местото на убиството, признание на еден од уапсените дека ги возел и му кажале дека убиле некого, днк од оставениот автомобил во кој се возеле. Понатаму зошто бегаа тие двајцата на Косово ако беа невини, оти не бегаше некој др туку баш они ? Ова не се доволни докази бе шошон ?

И да постои видео снимка и да им ја пуштат на МТВ пак ќе викаат монтажа е ова. Вака испрани мозоци ни во Северна Кореја нема.

Утре ќе постат или ќе користат за нив модерно оружје, камења, насочени кон објекти?

А за оние што ги малтретираа мавровските работници имаше ли докази? Имаше! Па зошто тогаш не протестиравте за да се затворат мачителите?
Напротив имаше протести за поддршка за еден од мачителите - шкодран идризи.

makedonci kako sto vi kazav znam deka sovesta ne vi dava da bidete protiv slucajot, bidekji se albanci. a da bea makedonci eden del od vas ke bese protiv.
inace sto ne go spomnuvate policaecot sto ubi dvajca albanci bez nikakva pricina. dali on e terorist ili monstrum kako ke go narekuvate?
ve znam kako disete jas sum porasnal so makedonci. ima dobri no i ima od tie sto na lice ti se pravat dobri a pozadi grb ti stavat noz.

makedonci kako sto vi kazav znam deka sovesta ne vi dava da bidete protiv slucajot, bidekji se albanci. a da bea makedonci eden del od vas ke bese protiv.
inace sto ne go spomnuvate policaecot sto ubi dvajca albanci bez nikakva pricina. dali on e terorist ili monstrum kako ke go narekuvate?
ve znam kako disete jas sum porasnal so makedonci. ima dobri no i ima od tie sto na lice ti se pravat dobri a pozadi grb ti stavat noz.
Се гледа дека си бил во подрум по прасето.

Како бе без никаква причина? Мрднат си или мрднат се праиш?

тебе душиче на чело ти пишува дека си тазе вратен од Сирија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom