Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
не ни очекувам реална и квалитетна дискусија. само онака им ги потенцирам работите за да се нервираат малку ................ ако воопшто имаат некава совест во таа црпката
П.С. денес пројдов низ бит пазар и едвај чекав да го одминам тој дел, толку ми се има згрозено како никогаш до сега. муџи колку сакаш, на секое ќоше
Кооператива не треба да ти се згадува од бит пазар. Тој се наоѓа во Македонија. Треба муџите да се избркаат и да видиш колку убаво место ке биде (исто ко Солун и Благоевград кој се окупирани моментално).

Сега да, погледни малце у минатото.
1. Не сме продале вера за вреќа брашно.
2. Сме избркале безброј армии меѓу кој: османлиска, бугарска, српска и ред други да не редам.
3. Безброј пати пробаа да не асимилираат народи 3 пати поголеми од нас, останаа со кур во рака.
4. Ни употребија напалм бомби во Егејска Македонија, пак останавме.
5. Ни негираат црква, јазик, постоење и пак не можат ништо да сменат, туку само дркаат на нивните влажни сонови.
И ти ми викаш дека пар исламско гомнарски алахови џихадисти со IQ помал од зимска температура ке ти земат земја ?
Факт е дека националната свест ни е мала, не викам не, ама и факт е дека од ден за ден расне се повеќе и повеќе. Тоа е поради што во изминатите 20 години секој лидер во оваа земја им даваше фелацио на овие гниди. Ама се тече, се се менува.
1. Ajde idi citaj malku stranska istorija pa vrati se, btw ne znam koj go prodava i babata za bugarski pasos, mozda znaat drugarite od valandovo, strumica,berovo dr.
2. i J.N.A ja izbrkavte, duri ima muzej protiv komunizmot, svka vi cast.
3. nemam nisto protiv makedonskiot narod pa nema da komentiram. losi i dobri narodi ne postojat, ima samo dobri i losi ludge
4.mozda vistinoto e, neznam
5.ne kazi nisto, pola od naselenieto zivee so 8000 den mesecno kako rezultat na toa
Brendon Dorrdarion cekav i jas ti da mi odgovoris na moite prasanja, a ne da se izvadis so takvi gluposti

Кој е мојот вид ? Јас сум Бугар а ти што си ?
Он е плод на инцест или плод на зоофил. Имаат чудна љубов спрема животни, особено спрема козите.
Јадни животни ( за козите мислам ).

Кооператива не треба да ти се згадува од бит пазар. Тој се наоѓа во Македонија. Треба муџите да се избркаат и да видиш колку убаво место ке биде (исто ко Солун и Благоевград кој се окупирани моментално).
знам, али ете денес ми се преврте џигерот од тоа муџите. јбга, не сум ко нив безосетен и да се однесувам инцесоидно.
болдираното: од твоја уста во божји уши

За Србија не знам, ама Бугарија се понуди да помогне (со војска и оружје).
Можеби Бугарите имаат задни намери, но некој би рекол дека е подобро да се расправаш со задните намери на Бугарите, неголи да бидеш дел од глобалниот план за геноцид на немуслиманите, од страна на муџиве.
Како моментално решение може ,но долгорочно ништо поише од "здраво комшија". Заради добрите соседи од север и исток стигнати сме до ова дереџе.Православни браќа и такви срања нека им продаваат на други додека им ја негираат црквата. Хрватите убаво си расчистија со сите и сега барем се свои на своето.

ti si edna obicna picka sto se krie pozadi tastatura.
И не само он. Сите, цела нација сме пички. Како реагираме после све што ни направивте, нема друг заклучок. Власта, ВМРО, СДСМ, се само одраз на нашата духовна состојба. Затоа и ви ги пушат куровите со долгорочна штета (Сифилис, СИДА, Гонореја...), во замена за ситни дневнополитички потези кои ќе им го подобрат PR-от или ќе им овозможи одобрување и тапшање по рамо, кај вашите ментори (САД,ОБСЕ,ЕУ...)

Како моментално решение може ,но долгорочно ништо поише од "здраво комшија". Заради добрите соседи од север и исток стигнати сме до ова дереџе.Православни браќа и такви срања нека им продаваат на други додека им ја негираат црквата. Хрватите убаво си расчистија со сите и сега барем се свои на своето.

Мора сите да сфатиме дека ние немаме проблем со бугарскиот или српскиот народ. Проблем има на политички план.

Нашиот проблем е тука во државава. Ете го излага на виделина.

Да одиш во Софија никој нема да те закача што си Македонец. Напротив.

Исто и во Србија.

У Чаир, Сарај и Западна Македонија ќе имаш проблем.

Nope... живеам на ул. Народна Револуција во зграда во Куманово, и сакам да ве снема, немам потреба од криење.
uh, veruvaj vaka da bi se odnesuval nadvor, odamna tebe bi te snemal, pa ako sakas da ne snema sto ne pocnuvas nesto da prevzemas tuku laes po cel den na forum

Што ми е гајле за нив ? У Софија не ми бучат џамии !

Класичен балкански менталитет. Се додека не ми гори под гз - не ми е гајле.
Ради ваквиот менталитет денес пола Скопје личи на Багдад/Кабул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom