Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто можно е минорни мозочни клетки да ти функционираат ни ова не можеш да го разбереш како функционира. :facepalm:
Па релативно нов член сум. Еве ти си од постарата генерација па кажи ми.
Еве од 2009 година си, баш тогаш ти играа двете екипи, Интер-Барса, сигурно си се тресел на секоја шанса на двете страни. :icon_lol::pos:

Па релативно нов член сум. Еве ти си од постарата генерација па кажи ми.
Еве од 2009 година си, баш тогаш ти играа двете екипи, Интер-Барса, сигурно си се тресел на секоја шанса на двете страни. :icon_lol::pos:

Имаш опција пребарување на форумот , ама дали знаеш да ја користиш. :tapp:

И јас најдов да се расправам со детиште недозреано ајт ,ова е последна реплика кон тебе.

Тешко на крајов , ваква завршница не смеат да си дозволат со Германија , не смеат !

Сепак Forca Brasil

За што се скараа сега Интерашиве? :icon_lol:

Минаа пак педерите. Немаат тим за титула и крај! Најнебразилскиот Бразил!

И мене ме нервираат глупави луѓе како тебе што не го разбираат зборот евентуално финале . Ама јебига треба да ти објаснувам . Значи ако Тиаго Силва добие жолт со Германија а Бразил се пласира во финале , тој нема да настапи на тоа финале . Неретко се случувало врвни фудбалери да го испуштаат финалето , а сега Тиаго си избрал да нема таква опасност.
Ама труп си е труп , како тебе , џабе објаснувам.
Се бришат картоните после 1/4 финале :свиркам:

Бразил 2 утакмици нема дадено гол од игра. Хулк :tapp:

Тијаго Силва не им игра поради негова малоумна глупост. И Нејмар ако го изгубат, ќе биде многу тешко со Џерманците.

Све све али некој да ме просветли што улога има дрвово Фред на првенствово,лево сметало ваљда.Јасно е дека неговото време пројде,ни има топка за него ни отвара простор,една голема 0.Иако реално не ни имаат подобри опции,и оној Жо е труп трупосан.Така да како што играат бес шпиц,супер се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom