C
Castiel
Гостин
среќа глеам ти огромно разбирање имаш...Па глупост или не ќе видиме , јас не го оправдувам потегот ама толку разбираш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
среќа глеам ти огромно разбирање имаш...Па глупост или не ќе видиме , јас не го оправдувам потегот ама толку разбираш.
Па релативно нов член сум. Еве ти си од постарата генерација па кажи ми.Пошто можно е минорни мозочни клетки да ти функционираат ни ова не можеш да го разбереш како функционира.![]()
Па релативно нов член сум. Еве ти си од постарата генерација па кажи ми.
Еве од 2009 година си, баш тогаш ти играа двете екипи, Интер-Барса, сигурно си се тресел на секоја шанса на двете страни.![]()
Не знам.Имаш опција пребарување на форумот , ама дали знаеш да ја користиш.
И јас најдов да се расправам со детиште недозреано ајт ,ова е последна реплика кон тебе.
Што ти е гајле, пак ќе ти тепа една екипа.Тешко на крајов , ваква завршница не смеат да си дозволат со Германија , не смеат !
Сепак Forca Brasil
Се бришат картоните после 1/4 финалеИ мене ме нервираат глупави луѓе како тебе што не го разбираат зборот евентуално финале . Ама јебига треба да ти објаснувам . Значи ако Тиаго Силва добие жолт со Германија а Бразил се пласира во финале , тој нема да настапи на тоа финале . Неретко се случувало врвни фудбалери да го испуштаат финалето , а сега Тиаго си избрал да нема таква опасност.
Ама труп си е труп , како тебе , џабе објаснувам.
Сега ќе те пријавиШто ти е гајле, пак ќе ти тепа една екипа.![]()