Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Лол фала што ми кажа . :tapp:
Боже сачувај , нема спас од тебе.
Па нема ни да имаш спас коа си глуп а мене ме нервираат глупи луѓе, јеби га.

Намерно добил жут картон за да игра во финале а во полу-финале ги чека Германија. Глупост.

Нема ли црвен мамата да ти ја ебам:mad:

Браво за заменава, целиот натпревар се губи Квадрадо...

Па нема ни да имаш спас коа си глуп а мене ме нервираат глупи луѓе, јеби га.

Намерно добил жут картон за да игра во финале а во полу-финале ги чека Германија. Глупост.

И мене ме нервираат глупави луѓе како тебе што не го разбираат зборот евентуално финале . Ама јебига треба да ти објаснувам . Значи ако Тиаго Силва добие жолт со Германија а Бразил се пласира во финале , тој нема да настапи на тоа финале . Неретко се случувало врвни фудбалери да го испуштаат финалето , а сега Тиаго си избрал да нема таква опасност.
Ама труп си е труп , како тебе , џабе објаснувам.

Гледајте фудбал, не се карајте... Компромисно решение: Не сте глупи и двјацата. :)

Гледајте фудбал, не се карајте... Компромисно решение: Не сте глупи и двјацата. :)

Не можам да го сварам , изгледа ќе биде наскоро прв член на форумов што ќе иде на блок кај мене.

И мене ме нервираат глупави луѓе како тебе што не го разбираат зборот евентуално финале . Ама јебига треба да ти објаснувам . Значи ако Тиаго Силва добие жолт со Германија а Бразил се пласира во финале , тој нема да настапи на тоа финале . Неретко се случувало врвни фудбалери да го испуштаат финалето , а сега Тиаго си избрал да нема таква опасност.
Ама труп си е труп , како тебе , џабе објаснувам.
а бразил сигурно се во финале за Т.Силва да праи такви калкулации? дај не треси зелени...со германија играат...ако изгубат најголема глупост ќе му биде што ја напраил некад...

а бразил сигурно се во финале за Т.Силва да праи такви калкулации? дај не треси зелени...со германија играат...ако изгубат најголема глупост ќе му биде што ја напраил некад...

Па глупост или не ќе видиме , јас не го оправдувам потегот ама толку разбираш.

Еве го филмот што го гледал Цацко со кршење на кичма...

Ме нервира, ама треба да го изигра првенството до крај, заслужи...

Пошто можно е минорни мозочни клетки да ти функционираат ни ова не можеш да го разбереш како функционира. :facepalm:
Јас мислам дека попаметно ќе делуваш ако не пишуваш, најозбилно, татковски совет ти е ова :)

Нејмар го наеба, конечно, на такви каскадерски фрлања редно време беше некој да го зашљала убаво
Па и коментаториве, најдобриот играч на Бразил :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom