Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Лаењето е укор бидејќи не го догледа целото видео и има снимки од местата а не само слики патем има и зборење а сеа ти ако не си стрплив или не знаеш англиски немој ДА ГИ НЕГИРАШ ФАКТИТЕ... истито видео може да го најдеш и на други линкови по Јутуб..
Druze ..tvoeto veruvanje i fakti gi baziras na novinari i snimki od youtube! Nema sto ponataka da diskutirame.Si go gubam vremeto!

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Druze ..tvoeto veruvanje i fakti gi baziras na novinari i snimki od youtube! Nema sto ponataka da diskutirame.Si go gubam vremeto!
Знаеш зошто е глупаво да го губиш времето.. затоа што бараше докази и ти дадов,НОВИНАРИ СЕ.. па треба да се претседатели на држави за да знаат да снимат планина и неколку места ? видеото ти го дадов затоа што тие места се спомнуваат во Библијата во Стариот завет.Да немаше снимки ќе речеше КАМО ДОКАЗИ ДЕКА ПОСТОЕЛЕ ТИЕ МЕСТА.. сега има докази БИЛО ГУБЕЊЕ НА ВРЕМЕ ЗАТОА ШТО СЕ ФАКТИ СНИМЕНИ ОД НОВИНАРИ... мислим океј,ја разбирам,не сакаш да го прифатиш тоа и јасно ми е,само не е културно да хулиш или негираш нешто за кое не знаеш или не си се потрудил да прибереш докази ПРЕД СПРОТИВНОТО ДА ГО НАПАДНЕШ ПА ПОСЛЕ ДА ЗНАЕШ ДА СЕ ОДБРАНИШ.. тоа..

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Знаеш зошто е глупаво да го губиш времето.. затоа што бараше докази и ти дадов,НОВИНАРИ СЕ.. па треба да се претседатели на држави за да знаат да снимат планина и неколку места ? видеото ти го дадов затоа што тие места се спомнуваат во Библијата во Стариот завет.Да немаше снимки ќе речеше КАМО ДОКАЗИ ДЕКА ПОСТОЕЛЕ ТИЕ МЕСТА.. сега има докази БИЛО ГУБЕЊЕ НА ВРЕМЕ ЗАТОА ШТО СЕ ФАКТИ СНИМЕНИ ОД НОВИНАРИ... мислим океј,ја разбирам,не сакаш да го прифатиш тоа и јасно ми е,само не е културно да хулиш или негираш нешто за кое не знаеш или не си се потрудил да прибереш докази ПРЕД СПРОТИВНОТО ДА ГО НАПАДНЕШ ПА ПОСЛЕ ДА ЗНАЕШ ДА СЕ ОДБРАНИШ.. тоа..
PS: Sto e so golemite bukvi ...Nervoza... vikas nesto!
Ajde eve da go zememe toa za dokaz deka vrvot e crn i izgoren..Dali nekoj drug osven videovo dokazal za toa. Drugo ti veruvas li vo bog?

Последно уредено:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
PS: Sto e so golemite bukvi ...Nervoza... vikas nesto!
Ajde eve da go zememe toa za dokaz deka vrvot e crn i izgoren..Dali nekoj dru osven videovo dokazal za toa. Drugo ti veruvas li vo bog?
Имаше порано една друга документарна програма која подобро го опишуваше,се сеќавам дека на врвот на планината,онаму каде што е удрен громот е најден метал каде што никаде во светот го нема и тоа го имало таму во многу мали количини,ама ова од она што се сеќавам кажувам,ако те интересира барај... буквите се потенцирање,јас никогаш не се нервирам а посебно не тука :) инаку да апсолутно верувам

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Имаше порано една друга документарна програма која подобро го опишуваше,се сеќавам дека на врвот на планината,онаму каде што е удрен громот е најден метал каде што никаде во светот го нема и тоа го имало таму во многу мали количини,ама ова од она што се сеќавам кажувам,ако те интересира барај... буквите се потенцирање,јас никогаш не се нервирам а посебно не тука :) инаку да апсолутно верувам
Veruvas apsolutno vo sto bog?
PS:Za potenciranje se boldira ili potcrtuva.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Veruvas apsolutno vo sto bog?
PS:Za potenciranje se boldira ili potcrtuva.
Не сакам да болдирам или потцртувам па да изгледа како слоковница тоа што го пишувам.Верувам апсолутно во Бог.Јас сум теист.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Не сакам да болдирам или потцртувам па да изгледа како слоковница тоа што го пишувам.Верувам апсолутно во Бог.Јас сум теист.
Ok. Vo koj bog veruvas ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
A toj e ?

1.Allah
2.Buda
3.Isus
4. Jas
5. Ti
6...

Koj ?
Ти пушува во тоа што ме цитираш.Имаш Библија и образувај се.. не сум ја овде професор по веронаука да те образувам иако многу добро го знам Христијанството..

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
библија=книгичка за мали деца (макс до 3 год)
куран=книжуле за ретардирани особи
талмуд=книшка за идиоти
наука=желба за учење и надградување.................. хммммм, навистина тежок избор имаме

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
библија=книгичка за мали деца (макс до 3 год)
куран=книжуле за ретардирани особи
талмуд=книшка за идиоти
наука=желба за учење и надградување.................. хммммм, навистина тежок избор имаме
neli bese kuran ednakvo na nauka?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
тоа важи само кај ретардираните ;)
биг бенг, 7 небо, урми, педофилија, ............... ју нејм ит :tapp:
site naucnici se sto ke otkrijat novo pred da go objavat baraat vo taa kniga potvrda za nivnoto otkritie.

eve neka potvrdi nekoj od potomocite na prviot musliman na planetava adam.

Kajgana Shop

На врв Bottom