Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Зошто секој втор пост у Во Врска со Љубовта е поглавје од бурниот љубовен живот на @devojcence?
Најубаво да си ги прашаш експертите во подфорумот за компјутериЗашто замрзнува компјутерот од време на време..ни стрелката од глувчето не се мрда![]()
или пак во куќиштето ти шетаат глувциЗашто замрзнува компјутерот од време на време..ни стрелката од глувчето не се мрда![]()
Најверојатно и та си ојт домаи, ко и сите.Дождон врнит, не престанвит. Кај ојт водана да знам?
магнетнио диск, и кај мене го имаше истио проблем..Зашто замрзнува компјутерот од време на време..ни стрелката од глувчето не се мрда![]()
Може има љубоморна женска која врти по женски да види кои се, па после си ги покрива трагитеВакаааа...
Јас сум во италија, другар ми во македонија. Он го нема мојот итаљански број, а јас пред пола саат имав три повици од него. Кај мене се регистрирани пропуштени повици, а кај него не ни постојат дека биле направени.
Што е финтата?!?!?! Како може некој што не ми го знае бројот да ми врти? Мобилниот ми беше регистриран на фејс, но со опција само јас да можам да го видам. Плус другар ми спиел во тоа време, и не, не му се стиснало ништо во џеб
Загрижена сум...
Па ај пиши ми во ПП број ако не е проблем , ќе звонам деноиве.Има за еднодневна посета, ако сакаш може да побарам број па прашај си дали може за повеќе денови.
Некаде прочитав предупредување да не се јавуваш на непознат број, затоа што ќе ти направи голема сметка.Вакаааа...
Јас сум во италија, другар ми во македонија. Он го нема мојот итаљански број, а јас пред пола саат имав три повици од него. Кај мене се регистрирани пропуштени повици, а кај него не ни постојат дека биле направени.
Што е финтата?!?!?! Како може некој што не ми го знае бројот да ми врти? Мобилниот ми беше регистриран на фејс, но со опција само јас да можам да го видам. Плус другар ми спиел во тоа време, и не, не му се стиснало ништо во џеб
Загрижена сум...
Не беше непознат, на другар ми бројот. Во секој случај не се јавив за да не се троши демекНекаде прочитав предупредување да не се јавуваш на непознат број, затоа што ќе ти направи голема сметка.
температурата на печење....во пицерија ја печат на повисока температура, но пократко време...во домашни услови тешко да постигнеш повеќе од 250-300 степени[DOUBLEPOST=1404400378][/DOUBLEPOST]Значи вака ... Ист пица мајстор , исти состојки , исти начин на печење на пицата , буквално се исто. Зошто жити се во пицеријата е послатка од таа дома што ја направи?
На бензиската пред Рамстор има компресор (знам дека е со закаснување но кога повторно ќе бидеш во комшии да знаеш)Во што се пече во пицерија? А во што дома?[DOUBLEPOST=1403782786][/DOUBLEPOST]Точкар кај има во ајродром? Кај да си ги напумпам гумите на точакот?![]()