Сакам да знам!

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Зашто замрзнува компјутерот од време на време..ни стрелката од глувчето не се мрда :(

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Зашто замрзнува компјутерот од време на време..ни стрелката од глувчето не се мрда :(
Најубаво да си ги прашаш експертите во подфорумот за компјутери :) Али од мое искуство, ќе ти цркне РАМот кај и да е. Бар мене тоа ми се случи. Ако имаш екстра РАМ пробај смени го и види дали ќе се подобри, ако не, распрашај се убаво да не купуваш без везе :D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Вакаааа...

Јас сум во италија, другар ми во македонија. Он го нема мојот итаљански број, а јас пред пола саат имав три повици од него. Кај мене се регистрирани пропуштени повици, а кај него не ни постојат дека биле направени.

Што е финтата?!?!?! Како може некој што не ми го знае бројот да ми врти? Мобилниот ми беше регистриран на фејс, но со опција само јас да можам да го видам. Плус другар ми спиел во тоа време, и не, не му се стиснало ништо во џеб :(

Загрижена сум...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сакам да ја знам приказната за Веселинова на форумов. Која е таа и зошто нејзиното однесување кон Кајганџиите, како и однесувањето на Кајганџиите кон неа е ептен лошо?:)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Вакаааа...

Јас сум во италија, другар ми во македонија. Он го нема мојот итаљански број, а јас пред пола саат имав три повици од него. Кај мене се регистрирани пропуштени повици, а кај него не ни постојат дека биле направени.

Што е финтата?!?!?! Како може некој што не ми го знае бројот да ми врти? Мобилниот ми беше регистриран на фејс, но со опција само јас да можам да го видам. Плус другар ми спиел во тоа време, и не, не му се стиснало ништо во џеб :(

Загрижена сум...
Може има љубоморна женска која врти по женски да види кои се, па после си ги покрива трагите :pos:
Ок, озбилно сега. Може од Т Хоум/Мобајл или со кој и да е да му се поврзуваат на линија. Зашто баш кај тебе би вртеле незнам. Ама кажи му да си прати сметката колку ќе му биде, ако е повеќе да реагира одма. И се` ова, е под услов да е на пост пејд. Ако е при пејд везе неам.
Друга опција е, има начини да ти се појави друг број иако ти вртат од некој си трети број. Ама обични тие таквите(телемаркетинг), не би се појавиле како број од Македонија најверојатно, така да тоа не ми изгледа веројатно.
А за твојот број, јас мислам многу лесно може да се открие. Не по фејсбуци, туку луѓе што работата по компании за телемаркетинг или слично. Е сеа која била поентата незнам.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Имам едно прашање,
Мој другар разбрал дека идат организирани комбиња за Грција, ама нема контакт, само слушнал дека постојат луѓе кои возат до Грција и истите (по договор) те враќаат во Македонија. Се работи за викендашки одмор 3 до 5 дена, па ако има некој било каква информација пишете :)

Последно уредено:

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Има за еднодневна посета, ако сакаш може да побарам број па прашај си дали може за повеќе денови.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Има за еднодневна посета, ако сакаш може да побарам број па прашај си дали може за повеќе денови.
Па ај пиши ми во ПП број ако не е проблем , ќе звонам деноиве.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Вакаааа...

Загрижена сум...
Некаде прочитав предупредување да не се јавуваш на непознат број, затоа што ќе ти направи голема сметка.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Некаде прочитав предупредување да не се јавуваш на непознат број, затоа што ќе ти направи голема сметка.
Не беше непознат, на другар ми бројот. Во секој случај не се јавив за да не се троши демек

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Значи вака ... Ист пица мајстор , исти состојки , исти начин на печење на пицата , буквално се исто. Зошто жити се во пицеријата е послатка од таа дома што ја направи?
температурата на печење....во пицерија ја печат на повисока температура, но пократко време...во домашни услови тешко да постигнеш повеќе од 250-300 степени[DOUBLEPOST=1404400378][/DOUBLEPOST]
Во што се пече во пицерија? А во што дома?[DOUBLEPOST=1403782786][/DOUBLEPOST]Точкар кај има во ајродром? Кај да си ги напумпам гумите на точакот? :oops:
На бензиската пред Рамстор има компресор (знам дека е со закаснување но кога повторно ќе бидеш во комшии да знаеш)

Kajgana Shop

На врв Bottom