Bog
Само Бог може да ме суди
- Член од
- 3 мај 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 306
Хахахаха...дете дете, одамна сум научил тоа што требе, кое ти најверојатно ќе го бараш цел живот.Te kopka nesto znaci?
Хахахаха...дете дете, одамна сум научил тоа што требе, кое ти најверојатно ќе го бараш цел живот.Te kopka nesto znaci?
А гледам и тебе космосот те научил да бидеш од „другата“ страна....Светите Книги еве гледам колку ве научиле.
OK da sumirame.....Postavi prasanje,dobi odgor, rece deka nemame poima od tie raboti,te prasavme da ni objanis, pa ni rece deka istite tie raboti ne te intersiraat i deka ti gi znaes tanjite na svetite knigi koi patem vrskaa nemaat so prasaanjta sto gi postavi.Хахахаха...дете дете, одамна сум научил тоа што требе, кое ти најверојатно ќе го бараш цел живот.
Покушаваш да ми даваш совети?OK da sumirame.....Postavi prasanje,dobi odgor, rece deka nemame poima od tie raboti,te prasavme da ni objanis, pa ni rece deka istite tie raboti ne te intersiraat i deka ti gi znaes tanjite na svetite knigi koi patem vrskaa nemaat so prasaanjta sto gi postavi.
Klimakterium dede a ? Ke pomine ne se sekiraj.
Dede nemozes da baras nesto sto ne postoi....Dzabe zivees togas.
Dede prvin potrudi se i procitaj sto e klimakterium.Покушаваш да ми даваш совети?
Прашањето до тебе беше јасно.
Како и што промени кај тебе космосот?
Де најди го одговорот.
Заеби совети, требе уште многу боб да јадеш за да си дозволиш да даваш совети
Кажувате прикаски за космосот, ама немате поима што и како.
Не грешка си брат, јас ги знам тајните на Светите Книги, јебеш космос и други атеистички мудрости.
Хахахаха...дете дете, одамна сум научил тоа што требе, кое ти најверојатно ќе го бараш цел живот.
Природно си таков или тоа од мајмуните останало?Dede prvin potrudi se i procitaj sto e klimakterium.
Dobi odgovor na prasanjta...Toa sto odgovorot ne ti se dopadna tvoj problem.
Ne te razbiram kakvi majmuni ?Природно си таков или тоа од мајмуните останало?
Каде е одговорот на прашањето?
Постирај го, слабо ме служи меморијата.
И не јади бурек затоа што најверојатно немаш одговор.
Да не е Бог немаше ни космосот да го има.Еве една наjпроста можна работа. Да не е Космосот, ни тие Свети Книги немаше да ги имате
7 Sekundi Buda ...6 Sekundi Isus...3 Sekundi Muhamed...!Еве една наjпроста можна работа. Да не е Космосот, ни тие Свети Книги немаше да ги имате
Наш, ваш нивен, они тие вие....7 Sekundi Buda ...6 Sekundi Isus...3 Sekundi Muhamed...!
A gurgo nas 20 godini za vistinata...!
Грешка, да не беше Космосот, луѓето немаше да постојат, а со тоа и да го измислат Бог.Да не е Бог немаше ни космосот да го има.
Бог постои независно од лугето и од твојот космос.Грешка, да не беше Космосот, луѓето немаше да постојат, а со тоа и да го измислат Бог.