R
red.devil
Гостин
Нема вие што да се убивате, нека се убие управата. Ед баш ќе испадне магаре ако се деси тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сака Крос тука, Ван Гал не го сака Крос, ги стопирал преговорите, Ерера и Видал ги сака, сто пати пишавме тука. Ама ај да пишеме нешто уа Ед, Уа управа, уа све.A ако Крос одбрал да игра во Реал што сме ние криви тука?
Има од порано. Јас лани или претлани го видов и ме сецна рекламата за момент.Во Палома Бјанка Aon отвориле, може имало и одамна јас пред некој ден видов![]()
Линк, многу го потценувате Ерера дури смешно ми станува.Да се надеваме оти Ерера ќе испадне играч ипол оти догодина ќе плачеме по Крос како што плачевме по Стротман годинава.![]()
Не бе, пак ќе ти кажам ич не го потценувам баш се радувам што ќе го гледам кај нас. На ФИФА си го земав и со него играм нон стоп среден ред, ако е како што е направен на играта има да гази.Линк, многу го потценувате Ерера дури смешно ми станува.![]()
Колку години е овој?![]()
Добро де, може помалиот брат на Тони да го купите. Повеќе од милион евра не верувам дека ќе ве чини. Исти позиции играат само што овој повеќе игра во дефанзивната средина баш како што ви треба партнер за Херера.
Колку години е овој?![]()