До и Од модераторот на подфорум Религија

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Никола, предлагам да ставите анкета на темава од два-тројца прифатливи членови (според критериумите за легитимна номинација на модератори на соодветната тема), па да гласаме. Just an idea.
Шкорпи, сега за сега чекам предлози. После тоа ќе гласаме на "скриена" анкета, и на крајот мислење ќе дадат другите модератори и администратори на форумов.
Во секој случај, јас ќе инсистирам тоа да биде членот што сите вие го сметате за најкомпетентен.

Моја желба е тоа да биде член што се декларира како верник (христијан).

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Единствен таков кој е умерен е Доналд, а он не е заинтересиран. Со среќа да најдете некој таков за твоја замена. A за другово се согласувам, можеби и подобро е така него ли гласање на популарност/мнозински гласови преку членарина овде.

Bog

Само Бог може да ме суди
Член од
3 мај 2014
Мислења
736
Поени од реакции
306
.

:cuc::cuc::cuc:
Фала Богу нешто и од тебе паметно да чуеме.;)
(y)[DOUBLEPOST=1404395769][/DOUBLEPOST]
Да сме здрави и живи.
Николчо , доста ми бриша од постовите, секој пат пола ги нема.
Ќе те сменам од модератор....:pos:

Последно уредено:

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Јас би предложил Изгрев, Мики исто така само што незнам колкумина би се согласиле со тоа, Либериј исто така ама го нема во последно време, може глеа фудбал како мене. Ѓурџи ми е најјакиот фаворит за модератор ама... согласни?
Николчо , доста ми бриша од постовите, секој пат пола ги нема.
Ќе те сменам од модератор....:pos:
Не си единствениот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.356
Поени од реакции
84.579
Јок, Никола беше добар. Не веруем дека некој друг (сличен) би се нафатил.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.289
Поени од реакции
12.280
Треба Религија подфорумот да се затвори или поточно, да се забрани - исто како што е забрането политика на форумов...
Така е најдобро ...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
абе ме нема 2-3 дена и одма борби за превласт, а?
мое видување, наместо ко никола, да биде неој верник, кој воедно и ќе биде пристрасен (особено за неговото), мислам дека ко што беше никола, атеист, е подобра варијанта. зошто? затоа што атеистот би дозволил повеќе слобода во дискусиите. едноставно атеист е потолерантен по тоа прашање. или пак некој кај кога религијата не игра улога. во спротивно ќе биде казнување и банирање на сите што не се согласуваат со некоја од религиите
П.С. да не помисли некој дека се местам, НЕ, ИЧ не ме занима, исто ко дони, забава ми е

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Шкорпи, сега за сега чекам предлози. После тоа ќе гласаме на "скриена" анкета, и на крајот мислење ќе дадат другите модератори и администратори на форумов.
Во секој случај, јас ќе инсистирам тоа да биде членот што сите вие го сметате за најкомпетентен.

РАСИЗМУС

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Треба Религија подфорумот да се затвори или поточно, да се забрани - исто како што е забрането политика на форумов...
Така е најдобро ...
ostaj forumov.

dali istovo e potrebno i vo realnosta?:)

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.289
Поени од реакции
12.280
ostaj forumov.

dali istovo e potrebno i vo realnosta?:)
Многупати сум рекол: ова тука е Македонија во мало.
Од подфорумов научивме дека постои голема поделба, омраза, неразбирање, поништување, напаѓање...
Од линковите споделени кои покажуваат кон официјални гласила на некои религиозни институции - видовме дека тие се семе на раздор зборувајќи за другите дека се следбеници на погрешни богови и учења...
Видовме дека освен православието се друго е ерес и оди во пекол, според муслиманите Исус не е бог и се негира целата срж на една друга религија, внатрешни поделби на христијанското учење прави дополнителни проблеми...

А сите се „религии на мирот и разбирањето“ - по се изгледа ако и само ако постои ЕДНА религија, без разлика која, онака не важи ова...

Ти одлучи дали е потребно да се заборави на раздорот на народите заради боговите!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Христијанин католик, пошо тие се најбројни на свет и најпојќе пари имаат а то се знаци дека госпо нив ги сака најмногу

Kajgana Shop

На врв Bottom