До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене има неколку квалитетни и објективни форумџии што заслужуваат модераторска позиција. Со задоволство би ги подржал @Шкорпион и @arakenx Бидејќи сметам дека се најобјективни, најприземни и со повеќе од доволен интелектуален капацитет и трпение за овој подфорум.

П.С. @Нuкола секоја чест за досегашново водење на подфорумов. Заслужуваш признание од админите, сериозно.

Последно уредено:
Него, @Нuкола - Може да прашам зошто веќе нема да бидеш модератор? Баш добро си ја вршеше улогата според мене.

Моментално сум министер без ресор:icon_lol:, односно супермод.
Тоа не значи дека не можам да го модерирам подфорумов, но според мене добро би било Религија да добие уште еден модератор, и тоа квалитетен.

А според тебе, вака ко НАЈреален и НАЈобјективен... кај би било местото на темата за Телемата? Во кој подфорум?
И кај пиши дека МОРА да се СЕКТА или РЕЛИГИЈА, за да им е дозволена сопствена тема?

м?
Кољо не е важно јас дали сум објективен или субјективен, ти како модератор бивш или сегашен супер,екстра модератор треба да си објективен, односно да си ја вршиш зададената ти задача, а не да злоупотребуваш.
Штом мене ме прашуваш би требало во фиозфија, или најдобро во чек дис аут.
За така формулирано сигурно нема, но сигурно темата треба да соодветствува со подфорумов,а како што гледам доста членови мислат дека местото не и е тука.

Кољо не е важно јас дали сум објективен или субјективен, ти како модератор бивш или сегашен супер,екстра модератор треба да си објективен, односно да си ја вршиш зададената ти задача, а не да злоупотребуваш.
Штом мене ме прашуваш би требало во фиозфија, или најдобро во чек дис аут.
За така формулирано сигурно нема, но сигурно темата треба да соодветствува со подфорумов,а како што гледам доста членови мислат дека местото не и е тука.

Не знам со Бог зошто уште ја тупите. Ви кажаа Никола, и Ипси, чим Телемата може да биде (и Е, за многумина) религија, останата е токму таму каде што е како тема. Сега како ти, Митко, Петко и Станко ќе ја толкувате истата, е ваше право (право да бидете и грешка нели :D), ама барањето за преместување ви е сега за сега невалидно. Да не е аспектот на религија, сигурно би била веќе преместена во Филозофија подфорумот.

Не знам со Бог зошто уште ја тупите. Ви кажаа Никола, и Ипси, чим Телемата може да биде (и Е, за многумина) религија, останата е токму таму каде што е како тема. Сега како ти, Митко, Петко и Станко ќе ја толкувате истата, е ваше право (право да бидете и грешка нели :D), ама барањето за преместување ви е сега за сега невалидно. Да не е аспектот на религија, сигурно би била веќе преместена во Филозофија подфорумот.
Па токму тоа е проблемот самите припадници на телемата велат дека не е ниту религија,ниту секта.

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog
Веќе си модератор?
Нешто така ми делуваш, пристрасно!

Те предложија од прва иако не си активен на овој подфорум.
Сумљива е работата, мноооогу сумљива...

E добро де, не треба да се плашиш, нема да бидам модератор :D

Немам толку време на располагање, и плус немам отворено теми во Религија за да бидам легитимно вреден за номинација итн.

Те предложија од прва иако не си активен на овој подфорум.
Сумљива е работата, мноооогу сумљива...
Абе двоен акаунт на Хепта е. 100%. Види му аватар.:D

Никола, предлагам да ставите анкета на темава од два-тројца прифатливи членови (според критериумите за легитимна номинација на модератори на соодветната тема), па да гласаме. Just an idea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom