Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
Даваат да им свршиш во уста,но ретко се одлучуваат да прогутаат.Причина не е вкусот до толку,колку што им е непријатно откако ќе голтнат,внатре во стомакот.Дали е причината самата сперма,или психата дека голтнала сперма,не знам,само знам дека после готлањето 10-15 минути им е гадно внатре у стомак.

Е сеа,тренингот е мајка за се :D познавам и такви кои гутаат без проблем,и не кажуваат или покажуваат знаци на гадливост.

Подобро да ја голтне него напати очи ќе и истерав.:DПа после гнасо ово оно, па правдај се срце извини напален бев многу на тебе затоа вака.

Не сум баш сигурен дека се разбравме или те разбрав. Не дека сакам да навлезам во твојот интимен живот, во секој случај тоа е недолично дури и за на форум. Сепак да појаснам. По твојот пост јас сватив дека немаш проблем со свршување во уста но имаш проблем со голтањето, па тука некако ме збуни. Ми нема логика некако. Е сега ако не сакаш воопшто да ти сврши во уста , она со голтањето секако се подразбира, но ако сакаш да ти сврши, а ти е гадно да голтниш не ми држи вода некако. Непријатниот вкус иди од рецепторите во устата а не од желудникот.
п.с А од каде би знаел :cautious:

Jazikot e problem, nemam problem da mi svrsi vusta e ama vo istot moment plukjam na maramica... moze do mojot fkin majnd e so znam, ali goltanje nema sansi.

[ВЕСТИ]
За сега, 58,7% од испитаните велат дека жените сакаат да голтаат, 41,3% велат дека не.
[/ВЕСТИ]

поголемиот дел што викат да се 100% мажи, зар сакате нешто да ни признате? :coffee:

sakame da vi priznaeme deka da goltate, e sea jas priznavam i neso drugo deka sakam da si se lapam so devojka mi koa ke goltne mnjam mnjam

Не сфаќам зошто мене ме цитираш и ме прашуваш ?
ja ke kazam za mene se odnesuva, otkako ke goltne ama vkusot se oseka i se palime dvajcata za vtora partija[DOUBLEPOST=1404478906][/DOUBLEPOST]
uuuf bljak! ali dobro toa na nekoj mue ubavo sekoj za sebe.. na toj nacin ti samiot si ja vkusiuvas i goltkas svojata sperma ne ti e toa malce homoseksualno??
homoseksualno, posle oralen seks, dali e homoseksualno da se lapas so svojot partner partnerka

ja ke kazam za mene se odnesuva, otkako ke goltne ama vkusot se oseka i se palime dvajcata za vtora partija[DOUBLEPOST=1404478906][/DOUBLEPOST]
homoseksualno, posle oralen seks, dali e homoseksualno da se lapas so svojot partner partnerka
n e e ama...da e nejzinata vaginalna tecnost vo tvojata usta i toas da se lapate ste ja probale taa varijanta?

Воопшто не ми е дел од задоволството, бљак ми е и гадно и не уживам.
А дечко ми кога знае да нејќам, не сака ни он, зашто треба да се прави она во што се ужива и да ви е убаво на двајцата а не нешто на сила;)

n e e ama...da e nejzinata vaginalna tecnost vo tvojata usta i toas da se lapate ste ja probale taa varijanta?

Абе не го сфаќаш што збори.Сака да каже дека откако ќе му го испуши и ќе прогута девојчето,јако му е да се лапаат.Истото и за откако ќе излиже он доле и ќе гутне,да се лапаат.

Не ми е ни мене нешто чудно тоа.

Првично го сфатив дека дур има у уста сперма она,сака да се лапаат,и си реков WTF

Воопшто не ми е дел од задоволството, бљак ми е и гадно и не уживам.
А дечко ми кога знае да нејќам, не сака ни он, зашто треба да се прави она во што се ужива и да ви е убаво на двајцата а не нешто на сила;)
не ти се паднал некој рунтав па ке видиш дали ке сакаш или не :cool:[DOUBLEPOST=1404489109][/DOUBLEPOST]
поголемиот дел што викат да се 100% мажи, зар сакате нешто да ни признате? :coffee:
не гледам што е проблемот тука, од искуства можеме и ние машките да кажеме дали сакате или не :)

не ти се паднал некој рунтав па ке видиш дали ке сакаш или не :cool:[DOUBLEPOST=1404489109][/DOUBLEPOST]
не гледам што е проблемот тука, од искуства можеме и ние машките да кажеме дали сакате или не :)
AGREED !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom