Green Beach Festival vol.5 - 01.08.2014

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
T

Torchyrus

Гостин
Green Beach Festival на 1. август во Охрид! Со ексклузивен продолжен сет, како хедлајнер на Green Beach и за прв пат во Македонија, доаѓа легендарниот Danny Tenaglia DJ - еден од најдобрите њујоршки диџеи со повеќе од 200 продукциски изданија и 30 години кариера зад себе!
Конечно најава и за Green Beach мада јас не сум нешто премногу импресиониран, овој DJ е многу спор и мислам дека ќе не убие од досада. Се надевам ќе додадат некој добар и брз транс ДЈ што би бил по вкус на повеќето кои планираат да присустуваат на настанот, Tenaglia би бил океј за closing set од 4 до 6/ 6 и пол сабалје :D
https://www.facebook.com/photo.php?...414640868548320.104806.174186239260452&type=1

Последно уредено од модератор:
Danny спор ??? Господе боже , кај замина младинава со тие хардвели и пили моторни

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danny спор ??? Господе боже , кај замина младинава со тие хардвели и пили моторни

Колку за твоја информација не сум фан на никаков хардвел и моторни пили, слушам еuro/ uplifting trance, музика која во споредба со овие дипови и течови за успивање е преполна со емоција и мелодија, Tenaglia за хедлајнер е издувана гајда и маде голо.

Колку за твоја информација не сум фан на никаков хардвел и моторни пили, слушам еuro/ uplifting trance, музика која во споредба со овие дипови и течови за успивање е преполна со емоција и мелодија, Tenaglia за хедлајнер е издувана гајда и маде голо.
\

Нека го носат Simon Patterson нека не си играат со вакви DJ-и.
или Indecent Noise, Photographer, Byrean Kearny, Ben Nicky, Artic Moon etc etc.. :D
1922388_674871185892215_134521032_n.jpg

Фала курцу на овај греен нема да има дечурлана и фаци од типот "кој е тој дени ?" Конечно квалитетно журче , а за тие шо прсшуваат кој е дени ? Нека ја напушта слободно темава :)

Фала курцу на овај греен нема да има дечурлана и фаци од типот "кој е тој дени ?" Конечно квалитетно журче , а за тие шо прсшуваат кој е дени ? Нека ја напушта слободно темава :)

Ќе има ич да не му се секираш (можда само не како предходните), 1ви август Охрид фул со туристи, карта сигурно не повеќе од 350/400, а дечурланата оди без да им е галје кој е ДЈ-от важно е да слушнат за журката/фестивалот или некој да им каже таму дека е кул и многу јако (пошто Пасворд оранизира верувај дека ќе слушнат) ќе си земат онаа ствар за која мислат дека без нејзе неможе да имаат најјак помин и тоа е тоа.

uste od sega sum siguren deka ke bide TOP,posle digweed i carl cox ova ke bide vtor green beach najdobar :)
redno bese da se smene transot malku

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b

You were saying?

да, спор е типот, реално преку кур ми е од ваква музика, тие хардвелите ионака не можам да ги сварам (хардвел беше уствари добар пред 5-6 години кога излезе ебаниов бигрумхаос, стив аоки јапанацот шо не знае шо се дешава, кога сандер ван дорн се усра, заедно со него и showtek)
Али типот е спор, кој шо спомна патерсон беше во право, ја би го донесол John 00 Flemming, и толку.

Ипак, имаат добра дневница пак на шанк, ионака ништо не правам на втори август :D

You were saying?

да, спор е типот, реално преку кур ми е од ваква музика, тие хардвелите ионака не можам да ги сварам (хардвел беше уствари добар пред 5-6 години кога излезе ебаниов бигрумхаос, стив аоки јапанацот шо не знае шо се дешава, кога сандер ван дорн се усра, заедно со него и showtek)
Али типот е спор, кој шо спомна патерсон беше во право, ја би го донесол John 00 Flemming, и толку.

Ипак, имаат добра дневница пак на шанк, ионака ништо не правам на втори август :D

Друже ова музика е за тебе искрено ???? Ова се флипери за мене , али то ти е , поновата генерација се знај шо длуша , не се пали на cox ,digweed, danny , marco carola , richie hawtin , michel cleis, за мене се овие дел од дечките на електронската музика и верувам дека секој шо е фан на електронска музика би ме подржал , дани е легенда , а овие срања од флипери и пили моторни се само нешто пролазно моментално ,

Друже ова музика е за тебе искрено ???? Ова се флипери за мене , али то ти е , поновата генерација се знај шо длуша , не се пали на cox ,digweed, danny , marco carola , richie hawtin , michel cleis, за мене се овие дел од дечките на електронската музика и верувам дека секој шо е фан на електронска музика би ме подржал , дани е легенда , а овие срања од флипери и пили моторни се само нешто пролазно моментално ,

druze se gleda deka si moj tip :D :D :D
denesnite decinja od 17 18+ godini normalno nemaat slusnato za cattaneo,sven vath,maceo plex,c.smith,erick morrilo itn. i normalno e sega da se palat na tiesto van buren corsten itn.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b

Шо ако ти кажам дека сите тие сум ги преслушал,Digweed најмногу. И едноставно не, пораснав и музиката ми е спора. За добра журка сакам нешто поадреналинско и побрзо,hardstyle, gabber, drum n bass, psy а и трансот не е лош.
Исто така big beat електрониката одамна ја снема, заедно со Chemical Brothers кога го сменаа стилот.

Оваа музика ти што ја спомнуваш, умре заедно со новиот хаус, или хаос. Минималот е срање веќе. Значи тоа умре, добрите денови на техното ги нема, хаусот се искомерцијализира максимално, го измешаа со се живо и толку од него.

А иначе, го спомнав Флеминг, те молам, што мислење имаш за него?

п.с. кажи ми и дека Jean Michel Jarre е флипер музика па да се откажам од муабетов

Шо ако ти кажам дека сите тие сум ги преслушал,Digweed најмногу. И едноставно не, пораснав и музиката ми е спора. За добра журка сакам нешто поадреналинско и побрзо,hardstyle, gabber, drum n bass, psy а и трансот не е лош.
Исто така big beat електрониката одамна ја снема, заедно со Chemical Brothers кога го сменаа стилот.

Оваа музика ти што ја спомнуваш, умре заедно со новиот хаус, или хаос. Минималот е срање веќе. Значи тоа умре, добрите денови на техното ги нема, хаусот се искомерцијализира максимално, го измешаа со се живо и толку од него.

А иначе, го спомнав Флеминг, те молам, што мислење имаш за него?

п.с. кажи ми и дека Jean Michel Jarre е флипер музика па да се откажам од муабетов

Брат значи прво разграничиги работиве

Michel Jarre го споредуваш со погоре наведенио дивјак шо го постира ???

умрела хаус музиката ??? умрело техното ??? не брат , не е умрено верувај , тие шо си се фаној на хаус и на техно секогаш си има шо да си слушна за разлика од тебе и твојов стил шо се пали на некоја пила од афроџек кај шо пајџа во несвес деца од предшколска возраст ,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom