.:MadMan:.
Ретардиран
- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.781
^ Бро ти пишува под аватар 23...одлучи се или си 23 или 18...Како и да е опет е малолетна крвава пичка...нека порасне бе од толку жени ти за дете се фати.
moze fb ot tebe^
i jas se nadovrzuvam na ova i jas istitot problem go iam samo so maski
До тебе е проблемот, не до нив.Последнава година имаше 2-3 девојчиња што стварно ми се свиѓаат, со кои немам искочено, ама како и увек, тие у кои ќе се затрескам = корпа.
Две од нив ми го кажаа истото, дека демек сум бил премногу добар за нив, они биле разлигавени, у нив бил проблемот не у мене. Нејќеле да излезат, ќе било за еден пат, ќе ме изгубиле како другар - а па ја никад не сум бил другарски настроен спрема нив, секогаш сум давал до знаење дека сакам нешто повеќе... И, чаре, што да правам сега, кутар јас?
Зар мора да се променам, да се понашам како говедо, како други машки шо им прават, да ги теглам за коса или да ги вреѓам кога стигнам?
Да оставам од дома да ме чуват, да не работам и да ги трошам парите мама и тато кои ќе ми ги дадат за да им купам Џек Дениелс кога ќе излегуваат за викенд?
Или па да дувам трава и тук там по некое розево апче, пошо изгледа на тие денес највеќе им се палат?
Од болдов ми беше доволно за да сфатам што човек си, затоа и следниов совет. Немам нешто конкретно, али ете, некаков да речеме... патоказ да пробам да ти дадам. Значи ова не е муабет за наоѓање сродна душа, барајќи се вистинскиот себеси и слично. Совет од мое лично убедување, за кое ти можеш да си размислиш, па како ти одговара повеќе така постапи.Последнава година имаше 2-3 девојчиња што стварно ми се свиѓаат, со кои немам искочено, ама како и увек, тие у кои ќе се затрескам = корпа.
Две од нив ми го кажаа истото, дека демек сум бил премногу добар за нив, они биле разлигавени, у нив бил проблемот не у мене. Нејќеле да излезат, ќе било за еден пат, ќе ме изгубиле како другар - а па ја никад не сум бил другарски настроен спрема нив, секогаш сум давал до знаење дека сакам нешто повеќе... И, чаре, што да правам сега, кутар јас?
Зар мора да се променам, да се понашам како говедо, како други машки шо им прават, да ги теглам за коса или да ги вреѓам кога стигнам?
Да оставам од дома да ме чуват, да не работам и да ги трошам парите мама и тато кои ќе ми ги дадат за да им купам Џек Дениелс кога ќе излегуваат за викенд?
Или па да дувам трава и тук там по некое розево апче, пошо изгледа на тие денес највеќе им се палат?
Не се секирај, ни со стап не те пипкам.Што има врска ако има 16 години ? Мала е за врска и за излагањесо машки ? немој да ме јебеш..
Тешко и тоа, ретко кој кај нас би рекол "чим наполни 18, прај што сакаш". Реално, дете си све дур родителите те одржуваат, па колку сакаш години имајНе се секирај, ни со стап не те пипкам.
Мала е за излегување со 23 годишни момци, како што ти пишува на профил. Ако имаш 18, тогаш е ок да речеме, али твојот проблем сега не се годините, ами тоа што родителите нејќаат никој да им се приближи на нивната мала, малолетна ќерка. Строги родители, што да праиш. Едино да ја чекаш да наполни 18, со тоа богами ќе ја докажеш твојата сериозност кон чупето.
Може ќе омекнат родителите за едно 2 години па и ти.Тешко и тоа, ретко кој кај нас би рекол "чим наполни 18, прај што сакаш". Реално, дете си све дур родителите те одржуваат, па колку сакаш години имај
Односно она нивното "Дури си под мој покрив, јас командувам"Тешко и тоа, ретко кој кај нас би рекол "чим наполни 18, прај што сакаш". Реално, дете си све дур родителите те одржуваат, па колку сакаш години имај
- Лапај ги;Последнава година имаше 2-3 девојчиња што стварно ми се свиѓаат, со кои немам искочено, ама како и увек, тие у кои ќе се затрескам = корпа.
сакаш да кажеш дека секоја ќе ти дозволи да ја драпаш, лапаш доколку и обрнуваш внимание?- Лапај ги;
- Драпај ги;
- Фаќај ги за г`з;
- Фаќај ги за ______ *дополни дел од женското тело што те пали*
Ова се само предлози и не мора да ги следиш по тој редослед, туку по оној што ти одговара тебе.
Ова особено применувај го на оние што те корпирале, бидејќи веќе немаш што да загубиш, а ќе ќариш малку повеќе физички контакт. Плус тоа, нема да смеат да се лутат ако истото тоа го правиш и со други девојки, бидејќи веќе се изјасниле дека си премногу добар за нив, т.е. дека не сакаат да се со тебе. Единствено треба да внимаваш тоа да не го правиш пред нивните дечковци, ако ги имаат (од прилично јасни причини); не е проблем ако го правиш дури и ако имаат дечковци, но тие да не се присутни (самата девојка ќе те спречи ако не ѝ се бендисува да ѝ обрнуваш внимание... а таква девојка не постои).
Со лесно.
Не сосема... Лапањето, драпањето итн е обрнување на внимание. А ако дотичната девојка не е спремна за толку и такво внимание во даден момент, постои друга што е. А дотичната ќе стане спремна, само можеби во друго место и друго време, или пак со друг човек.сакаш да кажеш дека секоја ќе ти дозволи да ја драпаш, лапаш доколку и обрнуваш внимание?
18 имам..Не се секирај, ни со стап не те пипкам.
Мала е за излегување со 23 годишни момци, како што ти пишува на профил. Ако имаш 18, тогаш е ок да речеме, али твојот проблем сега не се годините, ами тоа што родителите нејќаат никој да им се приближи на нивната мала, малолетна ќерка. Строги родители, што да праиш. Едино да ја чекаш да наполни 18, со тоа богами ќе ја докажеш твојата сериозност кон чупето.
Како бе мала ? Со оглед на тоа што гледам по светов (13/14/15 годишни девојчиња, 30 мувачи, 50 дечковци, курви и незнам што) нема ништо лошо во тоа на 16 години да си има сериозен дечко..Односно она нивното "Дури си под мој покрив, јас командувам"
@Suzuki01
Инаку мала е бе за врска 16 години, шо зборуваш. Нејзе сега и лета паметот на секаде и мисли дека се шо лета се се јади ама не е така. Остај ја нека порасни малку па после пробај си ја среќата, а ако имаш 18 години тогаш во ред е. Со 23 никако не е во ред пошто ти сосем различно гледаш на животот од неа.
Абе добро чим имаш 18 ај тука сте некаде и со памет и се. А тие 13/14/15 остај ги ти...тие се "усреќиле" уште на 16 години. Со среќа нека ти е чим си запнал18 имам..
Како бе мала ? Со оглед на тоа што гледам по светов (13/14/15 годишни девојчиња, 30 мувачи, 50 дечковци, курви и незнам што) нема ништо лошо во тоа на 16 години да си има сериозен дечко..
Освен тоа братучед ми со женаму одат од кога таа имаше 14 години (тој 15)... Во врска беа 6 години и сега пред 3 месеци си имаа бебе
Значи прати шо ти се дешава.Последнава година имаше 2-3 девојчиња што стварно ми се свиѓаат, со кои немам искочено, ама како и увек, тие у кои ќе се затрескам = корпа.