Бразил - Чиле | 28.06.2014 | 18:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    107
  • Гласањето е завршено на .
Ако Германија успее да го освои светското тогаш Лев треба да го прогласат за најдобар тренер во историјата на фудбалот..бидејќи игра со двајца дефанзивни и максимално офанзивно лимитирани бекој каде не прават вишок и цела работа во нападот ја вршат Озил,Крос,Милер и Геце..

^ Ото Рехагел треба да е најдобар тренер на сите времиња зашо со Грција освои ЕП 2004?

Jok..ова со Лев така го кажав на мајтап односно саркастично бидејќи тука се менува мислење според најновите резултати а никогаш не му се одава признание на играчите..

за мене најдобри тренери се Ван Гал и Феликс Магат..едноставно кај нив двата нема лабаво, ако не трчаш ако сакаш Меси биди ќе си седиш на клупа и то е то

Jok..ова со Лев така го кажав на мајтап односно саркастично бидејќи тука се менува мислење според најновите резултати а никогаш не му се одава признание на играчите..

за мене најдобри тренери се Ван Гал и Феликс Магат..едноставно кај нив двата нема лабаво, ако не трчаш ако сакаш Меси биди ќе си седиш на клупа и то е то
Ван Гал со тефтерот поголем од неговата глава и со тоа што им ги покажува мудата на фудбалерите? :ROFLMAO:

Како ќе им оддадиш признание на играчиве на Јунајтед кога со САФ беа први а со Мојс 7-ми?!
И од двата пасуси можам да заклучам дека го менуваш мислењето спрема најновите резултати :icon_lol:

Mора да се пофали Сколари каков револуционер е. Само тој игра со тактика 4-5-(-1) :cuc:
Минус пред заграда прави плус доколку бројот во заградата е негативен. :P

Како ќе им оддадиш признание на играчиве на Јунајтед кога со САФ беа први а со Мојс 7-ми?!
И од двата пасуси можам да заклучам дека го менуваш мислењето спрема најновите резултати :icon_lol:

Кои најнови резултати?..Феликс Магат знајш шо напрај со Фулам?..испадна и имаше негативен скор, Феликс Магат е избркан од секаде кај шо работеше па тоа не го променува мојот став дека е еден од најдобрите тренери

Кои најнови резултати?..Феликс Магат знајш шо напрај со Фулам?..испадна и имаше негативен скор, Феликс Магат е избркан од секаде кај шо работеше па тоа не го променува мојот став дека е еден од најдобрите тренери
Не ми беше тоа поентата. Туку дека има и други тренери кои што се заборавени а постигнале многу повеќе во минатото.

Дешамп>Ван Гал

не си сериозен.

Ван Гал многу пати има покажано дека е врвно тренериште,почнувајќи од Ајакс па се до Баерн.Еве со Холандија ако освои светско ќе му биде врвот во кариерата.

Дешамп тек почнува со занаетот.

не си сериозен.

Ван Гал многу пати има покажано дека е врвно тренериште,почнувајќи од Ајакс па се до Баерн.Еве со Холандија ако освои светско ќе му биде врвот во кариерата.

Дешамп тек почнува со занаетот.
Грешка си. Со Јунајтед сезонава ќе освои ЛШ и тоа ќе му биде врвот во кариерата.

Уствари ЛЕ бе, јас па ЛШ... што се правам сосила будала.

До сега на турниров немало по не фер исход за една репрезентација...дури и поразот со не-пеналот на Брег Слонова не беше вака... да го наречам “болен“ за играчите.
Бразил не покажуваат игра и веќе 4ти меч се протуркуваат на ист начин... се надевам наскоро ќе спласнат и тоа уште во следната рунда

Чиле се држеше ремноправно до самиот крај, штета шо невлезе бомбата на Пинила, а и тој црепот пак го заеба пеналот.
Пеналите се коцка, среќа, ама ете , неможе да се каже дека Бразилците несаслужено поминаа понатаму.
Интересно ќе биде со Колумбија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom