M
Mario Gómez
Гостин
Ако овие двајцава се "револуционери" тогаш што се другиве што испаднаа по групи? Богот Прандели? Хоџсон? Капело мизеријата?Лев и бековите штопери > Сколари.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако овие двајцава се "револуционери" тогаш што се другиве што испаднаа по групи? Богот Прандели? Хоџсон? Капело мизеријата?Лев и бековите штопери > Сколари.![]()
Лузери.Ако овие двајцава се "револуционери" тогаш што се другиве што испаднаа по групи? Богот Прандели? Хоџсон? Капело мизеријата?
^ Ото Рехагел треба да е најдобар тренер на сите времиња зашо со Грција освои ЕП 2004?
Ван Гал со тефтерот поголем од неговата глава и со тоа што им ги покажува мудата на фудбалерите?Jok..ова со Лев така го кажав на мајтап односно саркастично бидејќи тука се менува мислење според најновите резултати а никогаш не му се одава признание на играчите..
за мене најдобри тренери се Ван Гал и Феликс Магат..едноставно кај нив двата нема лабаво, ако не трчаш ако сакаш Меси биди ќе си седиш на клупа и то е то
Како ќе им оддадиш признание на играчиве на Јунајтед кога со САФ беа први а со Мојс 7-ми?!Jok..ова со Лев така го кажав на мајтап односно саркастично бидејќи тука се менува мислење според најновите резултати а никогаш не му се одава признание на играчите..
за мене најдобри тренери се Ван Гал и Феликс Магат..едноставно кај нив двата нема лабаво, ако не трчаш ако сакаш Меси биди ќе си седиш на клупа и то е то
Минус пред заграда прави плус доколку бројот во заградата е негативен.Mора да се пофали Сколари каков револуционер е. Само тој игра со тактика 4-5-(-1)![]()
Како ќе им оддадиш признание на играчиве на Јунајтед кога со САФ беа први а со Мојс 7-ми?!
И од двата пасуси можам да заклучам дека го менуваш мислењето спрема најновите резултати![]()
Не ми беше тоа поентата. Туку дека има и други тренери кои што се заборавени а постигнале многу повеќе во минатото.Кои најнови резултати?..Феликс Магат знајш шо напрај со Фулам?..испадна и имаше негативен скор, Феликс Магат е избркан од секаде кај шо работеше па тоа не го променува мојот став дека е еден од најдобрите тренери
Дешамп>Ван Гал
Грешка си. Со Јунајтед сезонава ќе освои ЛШ и тоа ќе му биде врвот во кариерата.не си сериозен.
Ван Гал многу пати има покажано дека е врвно тренериште,почнувајќи од Ајакс па се до Баерн.Еве со Холандија ако освои светско ќе му биде врвот во кариерата.
Дешамп тек почнува со занаетот.