Вие, Вашиот партнер и дрогата

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Зашто ако девојка не дува, значи дека слуша турбо фолк? Добра ти е генерализацијава (y)
Pa si stojam do nekoi tezi kako na primer> ako ni si narkos onda si cuger ..... Normalno deka ne, nikade ne go pishav toa. Samo sakam da odvojam nekoi tipovi na lugjenca koi zhiveat momentalno kaj nas i opshto poznato e deka kaj nas se lugjeto seljaci so ogranichen um, prirodna stvar e, posle tolku vreme ropstvo i manipuliranje, a posebno za zhenskiot rod koj e navlechen na turski serii, dijezepam i rakija. :)

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Pa si stojam do nekoi tezi kako na primer> ako ni si narkos onda si cuger ..... Normalno deka ne, nikade ne go pishav toa. Samo sakam da odvojam nekoi tipovi na lugjenca koi zhiveat momentalno kaj nas i opshto poznato e deka kaj nas se lugjeto seljaci so ogranichen um, prirodna stvar e, posle tolku vreme ropstvo i manipuliranje, a posebno za zhenskiot rod koj e navlechen na turski serii, dijezepam i rakija. :)
Брат ја се кладам дека ти коа си напушен се кршиш ко Лепа Брена на турбо фолк...

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Многу среќа со тезите. И мислам дека треба да си фатиш дечко (y)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Не ме сфаќај буквално... нормално е да ги поседува другите квалитети пред да пуши фиш. Ако е некоја амеба што само пуши фиш нормално е дека нема ни девојка воопшто да ми биде. Но, фишот како предуслов и како што прекрасно си пиша , со фишот вратите на перцепциите се ширум отворени. Јас зборам за отворен ум, класа девојка која знае што треба да се поштува. А не овие алапачиве на турбо фолк и на етил..
Така е. Со фиш све перцептираш поперцептивно. Поперцептивно перцептираш со перцепционите органи за аудиторна и визуелна перцепција. Едноставно, многу боље перцепираш ствари за перцепирање. Пошо перцептивните порти на перцепција се перцептивно отворени.
И тие врати немаат праг, така да не мора да перцепираш наоколу за да не се сопнеш.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Така е. Со фиш све перцептираш поперцептивно. Поперцептивно перцептираш со перцепционите органи за аудиторна и визуелна перцепција. Едноставно, многу боље перцепираш ствари за перцепирање. Пошо перцептивните порти на перцепција се перцептивно отворени.
И тие врати немаат праг, така да не мора да перцепираш наоколу за да не се сопнеш.
Haha :) dobri misli. A od mnogu perceptivnos
Многу среќа со тезите. И мислам дека треба да си фатиш дечко (y)
Fala ti mnogu! :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Не сакам да се плеткам со такви луѓе ни како другари не па дечко, нема шанси. Од причина што најчесто истите тие имаат некој озбилен проблем во глава,во околина или психолошки.
Јас не сакам дечко ми цигари да пуши не па ова..нема шанса.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
90 % од случаите е така.
Така е. Научниците открија корелација меѓу нивото на ТХЦ во крвта и способноста да се поднесе српски кичерај. Научно е докажано дека Аца Лукас бил отуѓен од металската секта затоа што се откажал од дување.

D

Daedalus

Гостин
90 % од случаите е така.
Како ги поврзуваш овие две жити мајка?
А тоа што знам мноооогу типки кои слушаат турбо фолк и пушат фиш?
И од тие кои не слушаат турбо фолк, а ги знам дали 10 % пушат фиш...
Да поврзеш вкус за музика со конзумирање на марихуана е најнездраворазумната причина ефект логика...
Исто, да поврзувате отвороумност и кретивност со пушење фиш е во најмала рака ригидно размислување.

Има пун курац фактарди што пушат фиш, ене ги кај мене у маало и цел живот седат на клупичка, прават рекет на деца и зборат за улицата.
Има пуно фаци што не пушат фиш, а се креативни, интелигентни и забавни луѓе.
Има и фаци што не пушат, а се идиоти исто ко што има фаци кои пушат фиш, а се супер.

Ама вакви дискриминации у стилу, ако не пуши марихуана ондак е турбофолкер е многу многу погрешен критериум за евалуирање на луѓето, нивните карактери, мотивации и интелигенција.

Последно уредено од модератор:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Од искуство @RogerBacon @Heresy Escalates . Од лично искуство. Денес не знам како е, ама у мое време, тие што слушаа турбо фолк, за нив мархуаната претставуваше дрога, тешка дрога. Верувам оти и денес е така. Барем кај поголемиот дел. Постојат исклучоци, тоа се тие 10 %.
А за креативноста се слагам, не мора да си креативен и да пушиш гане. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom