Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 2.038
- Поени од реакции
- 940
Остај го,гледаш е на седмо небо.Зашто ако девојка не дува, значи дека слуша турбо фолк? Добра ти е генерализацијава
Остај го,гледаш е на седмо небо.Зашто ако девојка не дува, значи дека слуша турбо фолк? Добра ти е генерализацијава
Pa si stojam do nekoi tezi kako na primer> ako ni si narkos onda si cuger ..... Normalno deka ne, nikade ne go pishav toa. Samo sakam da odvojam nekoi tipovi na lugjenca koi zhiveat momentalno kaj nas i opshto poznato e deka kaj nas se lugjeto seljaci so ogranichen um, prirodna stvar e, posle tolku vreme ropstvo i manipuliranje, a posebno za zhenskiot rod koj e navlechen na turski serii, dijezepam i rakija.Зашто ако девојка не дува, значи дека слуша турбо фолк? Добра ти е генерализацијава
Брат ја се кладам дека ти коа си напушен се кршиш ко Лепа Брена на турбо фолк...Pa si stojam do nekoi tezi kako na primer> ako ni si narkos onda si cuger ..... Normalno deka ne, nikade ne go pishav toa. Samo sakam da odvojam nekoi tipovi na lugjenca koi zhiveat momentalno kaj nas i opshto poznato e deka kaj nas se lugjeto seljaci so ogranichen um, prirodna stvar e, posle tolku vreme ropstvo i manipuliranje, a posebno za zhenskiot rod koj e navlechen na turski serii, dijezepam i rakija.
Многу среќа со тезите. И мислам дека треба да си фатиш дечкоPa si stojam do nekoi tezi kako na primer> ako ni si narkos onda si cuger ..... Normalno deka ne, nikade ne go pishav toa. Samo sakam da odvojam nekoi tipovi na lugjenca koi zhiveat momentalno kaj nas i opshto poznato e deka kaj nas se lugjeto seljaci so ogranichen um, prirodna stvar e, posle tolku vreme ropstvo i manipuliranje, a posebno za zhenskiot rod koj e navlechen na turski serii, dijezepam i rakija.
Така е. Со фиш све перцептираш поперцептивно. Поперцептивно перцептираш со перцепционите органи за аудиторна и визуелна перцепција. Едноставно, многу боље перцепираш ствари за перцепирање. Пошо перцептивните порти на перцепција се перцептивно отворени.Не ме сфаќај буквално... нормално е да ги поседува другите квалитети пред да пуши фиш. Ако е некоја амеба што само пуши фиш нормално е дека нема ни девојка воопшто да ми биде. Но, фишот како предуслов и како што прекрасно си пиша , со фишот вратите на перцепциите се ширум отворени. Јас зборам за отворен ум, класа девојка која знае што треба да се поштува. А не овие алапачиве на турбо фолк и на етил..
Haha dobri misli. A od mnogu perceptivnosТака е. Со фиш све перцептираш поперцептивно. Поперцептивно перцептираш со перцепционите органи за аудиторна и визуелна перцепција. Едноставно, многу боље перцепираш ствари за перцепирање. Пошо перцептивните порти на перцепција се перцептивно отворени.
И тие врати немаат праг, така да не мора да перцепираш наоколу за да не се сопнеш.
Fala ti mnogu!Многу среќа со тезите. И мислам дека треба да си фатиш дечко
Ako zhenska mi ne poshtuva Ganja, ili ne ja saka i ima predrasudi kon istata, vednash bi mi bila bivsha. Shto kje mi riba sho ne pushi fish?
A se ostanato od drogi treba da se razgleda seriozno i da se pravat vistinski muabeti i odluki na taa tematika. Drogata e smrt.
90 % од случаите е така.Зашто ако девојка не дува, значи дека слуша турбо фолк? Добра ти е генерализацијава
Hahaha General Borka car.
Така е. Научниците открија корелација меѓу нивото на ТХЦ во крвта и способноста да се поднесе српски кичерај. Научно е докажано дека Аца Лукас бил отуѓен од металската секта затоа што се откажал од дување.90 % од случаите е така.
Како ги поврзуваш овие две жити мајка?90 % од случаите е така.
Ne pusham brat, inache na Brena kinam koshula.. ne mi e za dens neshto praktichno.Брат ја се кладам дека ти коа си напушен се кршиш ко Лепа Брена на турбо фолк...