Садомазо секс

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
Да, само коа лупаш глупости, некој треба да ти посочи дека лупаш глупости. Тука јас влегувам :).
e so kazav pogresno jas? treba da si budala da go sakas ova ,da sakas da te boli i da povreduvas drug. sexot e zadovolstvo a ne tortura

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
e so kazav pogresno jas? treba da si budala da go sakas ova ,da sakas da te boli i da povreduvas drug. sexot e zadovolstvo a ne tortura
Токму тоа (болдот). Твојата дефиниција за секс и задоволство не е универзална, за среќа. Задоволството е обострано, некој да не сакал, немало да го прави тоа. Не се они будалите, туку тие што не се информирале повеќе пред да пишат на некоја тема ;)

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
Токму тоа (болдот). Твојата дефиниција за секс и задоволство не е универзална, за среќа. Задоволството е обострано, некој да не сакал, немало да го прави тоа. Не се они будалите, туку тие што не се информирале повеќе пред да пишат на некоја тема ;)
mhm. ama sepak za mene e bolest macenjeto da ti prestavuva zadovolstvo

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
mhm. ama sepak za mene e bolest macenjeto da ti prestavuva zadovolstvo
И за мене е изопачено некој кој крвари секој месец па пак не ги сметам жените за болни. Можеби затоа што сум доволно информиран да не тресам такви зелени, ко што ти тресеш овде (и на други теми, ко што гледам).

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
И за мене е изопачено некој кој крвари секој месец па пак не ги сметам жените за болни. Можеби затоа што сум доволно информиран да не тресам такви зелени, ко што ти тресеш овде (и на други теми, ко што гледам).
toa ne e izopaceno tuku prirodno i normalno da bilo izopaceno ke krvavele samo odredena zenska populacija a ne site. toa tebe neso ti e izmesano vo glavata se neso so e izopaceno ti e zadovolstvo. mi e gajle mene ti za so se si informiran toa si e za tebe

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
toa ne e izopaceno tuku prirodno i normalno da bilo izopaceno ke krvavele samo odredena zenska populacija a ne site. toa tebe neso ti e izmesano vo glavata se neso so e izopaceno ti e zadovolstvo. mi e gajle mene ti za so se si informiran toa si e za tebe
Ои ... не знаев дека си парагон на all things природно и нормално. Мадам, моја грешка, длабоко се изнинувам и засрамено се повлекувам од дискусијава со тебе :D

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
Ои ... не знаев дека си парагон на all things природно и нормално. Мадам, моја грешка, длабоко се изнинувам и засрамено се повлекувам од дискусијава со тебе :D
ubavo so ti tekna :D bas se prasuvav do kaj ke ides so tvojava diskusija i so vrakas na sekoj moj komentar od forumov

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
@Шкорпион и @beautifull liar, доста беше лично препукување на темава. Ако сакате да се искичмите, правете го тоа во ПП.

Ве молам продолжете со дискусијата на темата.

Kajgana Shop

На врв Bottom