Payday 2 (Multiplayer)

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Multiplayer patch мислев,затоа што мисли на Online Lobby. Има v2 верзија која фикснува 2-3 багови.
Ми се појавуваше Failed to create the game. Ги инсталирав сите апдејти,пачови,кракови и сега не ми се пали играта -.-
Може ли да ги пишеш сите пачови/апдејти и кракови по ред што треба да се стават за да работи ?

Ми се појавуваше Failed to create the game. Ги инсталирав сите апдејти,пачови,кракови и сега не ми се пали играта -.-
Може ли да ги пишеш сите пачови/апдејти и кракови по ред што треба да се стават за да работи ?

Мислам дека вака идеше распоредот :
Update 1 + crack
Multiplayer Patch
Update 2
Update 2 Hotfix

Failed to create ти излегувало поради тоа што не си го инсталирал hotfix-от.

Update 1 + crack
Multiplayer Patch
Update 2
Update 2 Hotfix

Фала ти :) Ќе ја инсталирам од ново утре :D

Фала ти :) Ќе ја инсталирам од ново утре :D

Ај баш пиши овде што си направил, бидејќи и мене после се не ми се пали играта. Очигледно го имаме истиот проблем..

Ај баш пиши овде што си направил, бидејќи и мене после се не ми се пали играта. Очигледно го имаме истиот проблем..

Не ви се пали поради тоа што сте го инсталирале и 3тиот Patch кој е забагиран ;)

Утре полагам така да ништо од инсталацијата денес. Утре ќе пишам, ама како што кажа -x- го ставив и третиот крак, пред тоа си работеше. :D

Не ви се пали поради тоа што сте го инсталирале и 3тиот Patch кој е забагиран ;)

Ја инсталирав само играта, првиот апдејт со кракот и неќеше. Неќеше и без тој апдејт. Помош?

Ја инсталирав само играта, првиот апдејт со кракот и неќеше. Неќеше и без тој апдејт. Помош?
Update 1 + crack
Multiplayer Patch
Update 2
Update 2 Hotfix

Прочитај.

Ја испробавте онлајн? Аnyone?

Ја испробавте онлајн? Аnyone?

Да. Јас ја испробав.

Добра е идеата, се е добро.. вреди да се проба, само после одреден период се презаситува човек од играта.

Да. Јас ја испробав.

Добра е идеата, се е добро.. вреди да се проба, само после одреден период се презаситува човек од играта.

Баш исто му го пишав на Гарфилд пред 5мин на профилот, дури од видеа изгледа како да здосадува од неколку партии.

Ако сте за собирање, ќе ја инсталирам, понекогаш не е до играта колку што е до луѓето. :)

Баш исто му го пишав на Гарфилд пред 5мин на профилот, дури од видеа изгледа како да здосадува од неколку партии.

Ако сте за собирање, ќе ја инсталирам, понекогаш не е до играта колку што е до луѓето. :)

Е, да.. имаш тука право.

На пример, доста е интересно, кога ќе се соберете екипа од 4 души и кога ги вршите мапите во stealth варијанта. Се друго веќе искрено мене ми здосади.

^
Yep,couldn't agree more. Некако се губи поента од кога ќе одклучиш се и завршиш секакви мисии,јесда добра дружба знае да падне,сепак не е тоа тоа веќе. Се надевам ќе размрдаат нешто со некој нареден update :)

Вака дечки, ќе пишам и тука и во официјалната Steam тема.
Јас, @ice_cube и @somebody you used to know на распродажбата ја земавме Payday 2 и од тогаш играме интензивно.
Пошто играва е наменета за 4-ца, ни фали уште еден кој ќе биде активен секој ден по 2-3 партии, да играме четворицата со микрофонче и добар teamwork, можеби ќе правиме поуспешни stealth-ови. По можност главниот spec нека му биде Ghost, али не е страшно и да има друг spec. Add на Steam, ficiani2010.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom