Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:tapp: Ако има поголемо дрво од Суарез, Е !! Колку шо има квалитети, толку нема мозок.[DOUBLEPOST=1403792824][/DOUBLEPOST]Ден на жалост во фан клуб Ливерпул. Апел до админите напрајте им ја црна страната, кога ќе влегуваме таму.

Последно уредено:
И шо сеа ќе остане ли бе? :([DOUBLEPOST=1403793471][/DOUBLEPOST]Иначе ептен го утепале бе, 4 месеци не смее воопшто ни на стадион да присуствува. Има среќа што месец ипол ќе нема фудбал воопшто, ама како што сфаќам нема да смее ни на припремните да игра на Ливерпул?[DOUBLEPOST=1403793936][/DOUBLEPOST]FIFA: Suarez can move clubs this summer despite ban

Добро е :D Ама никој нема да го сака летово.. :(

Последно уредено:
Неговите спонзори исто се очекува да ги раскинат договорите ради клаузула - нарушен имиџ. Суарез колку и да е фантастичен играч ваквите испади ќе ги носи на свои плеќи и покрај тоа што покажал ќе биде запаметен во негативна конотација ради ваквото однесување.

Games he misses:

Friendlies:

16 Jul Brondby (A)
19 Jul Preston (A)
24 Jul AS Roma (A)
28 Jul Olympiacos (A)
31 Jul Man City (A)
03 Aug AC Milan (A)
10 Aug Borussia Dortmund (H)

Season:
16 Aug Southampton (H)
23 Aug Man City (A)
30 Aug Tottenham (A)
13 Sep Aston Villa (H)
20 Sep West Ham (A)
27 Sep Everton (H)
04 Oct West Brom (H)
18 Oct QPR (A)
25 Oct Hull City (H)

Плус ЛШ и Лига Куп.

1z6bm6b.gif

Ако Барса стварно нуди 50м + Санчез според мене Ливерпул мора да ја прифати понудата. :) Прво, не се сигурни дали ќе има нов испад и нова казна, настрана тоа што ќе испушти четвртина од сезоната. Друго, Санчез е одличен играч и може да се изгради супер партнерство со Стариџ и трето со парите ќе си покријат уште 2 позиции сигурно. :)

Не најсериозно не може клуб ко ливерпул да си дозволи еден канибал од уругвај да им го валка угледот константно ,па макар бил и најдобриот фудбалер на светот.

Еве им шанса на клубовите кои загризале ( :icon_lol: ) за Суарез конечно и да го добијат за некоја поголема сума[DOUBLEPOST=1403796486][/DOUBLEPOST]А и шанса за @RickyLFC9 да игра во прв состав на почеток на сезона :D

А каде е Рики? Да не посегна пак по отровот? :confused:

А каде е Рики? Да не посегна пак по отровот? :confused:
Ако може да си ја погребам мачката на раат, после ќе ви одговорам. На 10 теми 10 пати ме тагнаа.

Со среќа нека му е. Очекувам многу да напредува оваа сезона. Правилен потег, со оглед на тоа што има време за него, а Евертон е правиот клуб за докажување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom