statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Кога ќе рутирате инсталирајте Titanium backup се уклучува само на рутирани телефони. Ако се уклучи значи е успешно, не скокајте на една порака од апликацијата.
Кога ќе рутирате инсталирајте Titanium backup се уклучува само на рутирани телефони. Ако се уклучи значи е успешно, не скокајте на една порака од апликацијата.
И обавезно, НАЈВАЖНОТО .... да се инсталира Link2SD апликацијата .... дефинитивно без неа ,рутиран телефон не се може .... ти мрда или форсира апликации во мемори картичка ... и слободно место имашКога ќе рутирате инсталирајте Titanium backup се уклучува само на рутирани телефони. Ако се уклучи значи е успешно, не скокајте на една порака од апликацијата.
Гаранцијата повторно важи ако се поништи root-от, така даПа и општо со рутирање нема никаква опасност, та оваа програма е та друга. ЈАс незнам искрено што се плашиме да рутираме телефон, кога нема ризик. Добро сега има недостаток на пример гаранцијата неважи.
кај мене небива, ја инсталирав и неможам да поместам имам sony xperia mИ обавезно, НАЈВАЖНОТО .... да се инсталира Link2SD апликацијата .... дефинитивно без неа ,рутиран телефон не се може .... ти мрда или форсира апликации во мемори картичка ... и слободно место имаш
Грешка си, роот не го забрзува телефонот, роот е user а не feature.Добивање привилегии т.е роот е во линукс е истото што и админ во виндоус. Јас немам рутирано телефони ама имам слушнато дека со роот е побрз телефонот и секако со роот пристап имаш целосна контрола т.е можеш што сакаш да инсталираш/менуваш итн,
Не реков дека го забрзува туку дека имам слушнато дека рутирани телефони оперираат побрзо(Дали е вистина тоа не знам). Инаку како што веќе кажав со роот добиваш привилегии т.е можеш да додаваш/одземаш/менуваш или со други зборови целосна контрола.Грешка си, роот не го забрзува телефонот, роот е user а не feature.
На рутиран телефон можеш драстично да го забрзаш да работи по добро од сток рутирање најчесто се прави ако телефонот не го бива или ако сакаш да експериментираш со кастим ромовиНе реков дека го забрзува туку дека имам слушнато дека рутирани телефони оперираат побрзо(Дали е вистина тоа не знам). Инаку како што веќе кажав со роот добиваш привилегии т.е можеш да додаваш/одземаш/менуваш или со други зборови целосна контрола.
Тоа можеш и без роот само симни ја APK и во setings штиклирај unknown sources и инсталирај јаСеа да ми каже некој ако знае ако имам роот на телефоно можам ли да ја стаам Формула 1 апликацијата од Гугл плеј да ја симнам оти овака на обично вика дела у наша држава неможе таа апликација.
Sent from my ST21i using Tapatalk
А APK од кај се симнуваТоа можеш и без роот само симни ја APK и во setings штиклирај unknown sources и инсталирај ја
Sent from my SM-G900F using tapatalk
Пиши на гугал која апликација ти треба пример formula apk downloadА APK од кај се симнува
Sent from my ST21i using Tapatalk
Стиснав на гама симболот и ми излегува некој вордпад документ со хироглифи.стискаш само на тоа Гама симболот(сликата) на вебсајтот што е и после префрлиш го тој фалј во телефонот преку усб кабелче или слично
него да ве прашам сега вас нешто зошто не можам да стиснам инсталирај? можеш откажи но инсталирај никако