Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Имате ли проблем со ФБ? Кај мене не отвара ни пораки ни слики, а не е до брзината на интернетот.

Дали може профилот да се избрише перманентно без никакви можности да се врати назад.

Значи не да се деактивира туку да се избрише засекогаш.

???

Дали може профилот да се избрише перманентно без никакви можности да се врати назад.

Значи не да се деактивира туку да се избрише засекогаш.

???
Да, може.

dali znae nekoj kako se doznava lozinka od fb profil? bi platil dobro

Ако некој знае да носи следачи,followers на фејсбук, дали преку програма или било како,мозам да му платам, на пример за 2следачи плаќам 1денар 100следачи = 50 денари 1000следачи = 500денари ако има такви пишете

Ако некој знае да носи следачи,followers на фејсбук, дали преку програма или било како,мозам да му платам, на пример за 2следачи плаќам 1денар 100следачи = 50 денари 1000следачи = 500денари ако има такви пишете
2.5 денари од follower, ако сакаш

Дај бе кажете имаше мислам ама не знам на која страна барав ама не најдов кој те има избрисано од пријатели

dali znae nekoj kako se doznava lozinka od fb profil? bi platil dobro
Дознавањето лозинка не е проблем (во зависност од начинот на кој ќе ја стекнеш таа информација [eyesdropping е легално, phishing не е [[прочитај веста вчера на курир и сл. за аспењето на група мк хакери [[[иако тоа што го правеле не е хакирање туку социјален инженеринг]]] ]] ] ), проблем е она што ќе следи потоа - не ти бега затвор и јавен срам, а за што ? Се поставува прашање за целта на ова твое прашање, бидејќи во прашањето ти го наведуваш начинот на кој ти лично мислиш дека треба да ја оствариш целта, а ете можеби во реалноста постои сосема Легална методологија кога ќе помогне да ја постигнеш истата цел без притоа да направиш кривично дело (во случајов неовластено логирање во туѓ акаунт и евентуално стекнување информација [читај пасворд] на нелегален начин). Доколку немаш проблем и немаш срам (а гледам немаш), сподели ја со нас твојата цел и можеби некој ќе ти понуди решение. Дознавањето лозинка не ти е целта сигурно, туку валјда да видиш чии профили посетувала, чии слики лајкала како и да читаш минати приватни разговори.
Твоево прашање можеш самиот да си го одговориш со литература која е јавно достапна (и сосема легална) и која можеш за неколку минути да ја најдеш со помош на пребарувач како Google. Стекнувањето на тоа знаење бесплатно преку пребарување или преку давање пари на некого кој ќе ти даде на тацна соџвакано знаење како и идеи за кои или ги нема на нет или би поминал денови пребарувајќи пред да ги најдеш - е легална работа, за разлика од примената на тоа знаење во пракса што претставува кривично дело.... ма да, кога утре во полициска станица (или кога лудиот и татко ќе те фати) ќе квичиш ко мало дете, несвесно (и неуспешно) ќе употребиш еден трик со намера да се намали твојата одговорност и со тоа казната која ти следи - со просто кажување со збор и покажување со прст која е таа личност која те научила како да го направиш тоа што си го направил.

Ај да не должам, пиши во темава што ти е точно целта и надевај се дека постои нормално и легално решение, а плаќање најверојатно не ти бега.

Таман цена даде, кажи ми за колкави бројки си заинтересиран. За добра цена ќе ти дадам и цела методологија и акумулирано знаење, а несакајќи ќе добиеш и еден куп гратис работи и (многу профитабилни) можности.

Дај бе кажете имаше мислам ама не знам на која страна барав ама не најдов кој те има избрисано од пријатели
Ти го препорачувам ова, просто не си свесен какви се други можности има, 24-каратен мерак:
https://www.facebook.com/fluffbustingpurity

dali znae nekoj kako da go izbrisam ovaj virus so postojano oznacuvanje na prijateli pri samo konektiranje na fb OMG.....ary92w86w20..primer

fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom