Атеист
Дежурен Шаман
Ај важи. Кога ти ќе се претвориш повторно од непоставувач на одговорени прашања во поставувач на неодговорени прашања.Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми за да не го барам по форумов...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај важи. Кога ти ќе се претвориш повторно од непоставувач на одговорени прашања во поставувач на неодговорени прашања.Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми за да не го барам по форумов...
За луѓето кои имаат грам здрав разум, јасно е дека две нешта кои немаат ништо заедничко, неможат да бидат мерило - критериум едно на друго.За луѓето кои имаат грам духовност во себе, објаснувањето кое го дадов е точно и проверливо.
Абе Ипси ти не работиш по духовна логика, затоа не сваќаш.За луѓето кои имаат грам здрав разум, јасно е дека две нешта кои немаат ништо заедничко, неможат да бидат мерило - критериум едно на друго.
Твоите "прашања" се од типот - "Ако пиперот е зелен, зошто доматот е црвен".[DOUBLEPOST=1403206242][/DOUBLEPOST]Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми, за да не го барам по форумов...
Зависи на која нога станала доховната логика. Зошто ете, еднаш има врска со обичната логика, ама другпат нема.Абе Ипси ти не работиш по духовна логика, затоа не сваќаш.![]()
Мики , абе остави ги..сега научно ќе ни докажат дека душата не постои, ама постои затоа што постои духовноста, и постои затоа што е некој спој од нешто некаде и ќе се качиш на дрво и таму ќе си легнеш и после тоа Италија ќе биди светски првак.Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми, за да не го барам по форумов...[DOUBLEPOST=1403205784][/DOUBLEPOST]
За луѓето кои имаат грам духовност во себе, објаснувањето кое го дадов е точно и проверливо.
Ај сега погледни што напиша.
Првата реченица ти е дека душа не постои, а одма после тоа, во втората објаснуваш дека душата е некој спој...хе хе хе
цепење...после се лутите кога ќе речам дека сте заспани...
Николчо, ти реков ракија да не пиеш додека трае сФетското, сфе автоголови си шибаш
За луѓето кои имаат грам здрав разум, јасно е дека две нешта кои немаат ништо заедничко, неможат да бидат мерило - критериум едно на друго.
Ај важи. Кога ти ќе се претвориш повторно од непоставувач на одговорени прашања во поставувач на неодговорени прашања.
Твоите "прашања" се од типот - "Ако пиперот е зелен, зошто доматот е црвен".
АМИН!!!За луѓето кои се неразумно врзани за материјалноста и гордоста, а немаат грам духовност, не постои поинаква вистина освен овосветовната.
Ибракадабра...и таму ли така го викаат....Citaj ubo, ne se brzaj. Ti si toj sto ne ja poseduva, ne site.
Primer jas, i nnogu drugi zaspani ovde.. imame mnogu povekje "dusha" od tebe. Zamisli.. koja ironija e to?
btw, nie ushte igrame na svetskovo, za razlika od ibrakadabra i kompanija... sho ne se ni plasiraa![]()
А во кои си ти во плавите или во црвените? Мене ми стои дека си и во двете.За луѓето кои се неразумно врзани за материјалноста и гордоста, а немаат грам духовност, не постои поинаква вистина освен овосветовната.
Против преповторувачот и нема поинаку освен.... Преповторувачки.Почнуваш де преповторуваш...
.
Точно. И обично таквите на духовноста и лепат ценовник или таксеник, и ја користат како изговор за да уживаат во сите овосветовни удобствија што материјалноста може да ги понуди.За луѓето кои се неразумно врзани за материјалноста и гордоста, а немаат грам духовност, не постои поинаква вистина освен овосветовната.
Ke te kontaktirame tebe da mu objasnis na gospod deka budisti sme bile!Ateisti dali razmisluvate sto ako navistina postoi gospod, i veke poznato vi e sto ve ocekuva ako ne veruvate vo nego, VECNO VO PEKOLLOT!
STO TOGAS?
Колку за споредба прашањево.не мораш да ми одговориш. А што ако ти си одбрал погрешна вера? Ако на погрешен бог се молиш? И веќе ти е познато дека ќе гориш во пеколот? Што тогаш?Ateisti dali razmisluvate sto ako navistina postoi gospod, i veke poznato vi e sto ve ocekuva ako ne veruvate vo nego, VECNO VO PEKOLLOT!
STO TOGAS?