Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми за да не го барам по форумов...
Ај важи. Кога ти ќе се претвориш повторно од непоставувач на одговорени прашања во поставувач на неодговорени прашања.

За луѓето кои имаат грам духовност во себе, објаснувањето кое го дадов е точно и проверливо.
За луѓето кои имаат грам здрав разум, јасно е дека две нешта кои немаат ништо заедничко, неможат да бидат мерило - критериум едно на друго.

За луѓето кои имаат грам здрав разум, јасно е дека две нешта кои немаат ништо заедничко, неможат да бидат мерило - критериум едно на друго.
Абе Ипси ти не работиш по духовна логика, затоа не сваќаш. :P

Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми, за да не го барам по форумов...
Твоите "прашања" се од типот - "Ако пиперот е зелен, зошто доматот е црвен".[DOUBLEPOST=1403206242][/DOUBLEPOST]
Абе Ипси ти не работиш по духовна логика, затоа не сваќаш. :P
Зависи на која нога станала доховната логика. Зошто ете, еднаш има врска со обичната логика, ама другпат нема.

Ај, кога ќе имаш одговор на некое мое прашање, јави ми, за да не го барам по форумов...[DOUBLEPOST=1403205784][/DOUBLEPOST]

За луѓето кои имаат грам духовност во себе, објаснувањето кое го дадов е точно и проверливо.
Мики , абе остави ги..сега научно ќе ни докажат дека душата не постои, ама постои затоа што постои духовноста, и постои затоа што е некој спој од нешто некаде и ќе се качиш на дрво и таму ќе си легнеш и после тоа Италија ќе биди светски првак.

Ај сега погледни што напиша.
Првата реченица ти е дека душа не постои, а одма после тоа, во втората објаснуваш дека душата е некој спој...хе хе хе
цепење...после се лутите кога ќе речам дека сте заспани...
Николчо, ти реков ракија да не пиеш додека трае сФетското, сфе автоголови си шибаш

Citaj ubo, ne se brzaj. Ti si toj sto ne ja poseduva, ne site.

Primer jas, i nnogu drugi zaspani ovde.. imame mnogu povekje "dusha" od tebe. Zamisli.. koja ironija e to?

btw, nie ushte igrame na svetskovo, za razlika od ibrakadabra i kompanija... sho ne se ni plasiraa ;)

За луѓето кои се неразумно врзани за материјалноста и гордоста, а немаат грам духовност, не постои поинаква вистина освен овосветовната.[DOUBLEPOST=1403206631][/DOUBLEPOST]
Ај важи. Кога ти ќе се претвориш повторно од непоставувач на одговорени прашања во поставувач на неодговорени прашања.

Почнуваш де преповторуваш...[DOUBLEPOST=1403206689][/DOUBLEPOST]
Твоите "прашања" се од типот - "Ако пиперот е зелен, зошто доматот е црвен".

Не: ова е твое прашање, кое се обидуваш да ми го подметнеш...

За луѓето кои се неразумно врзани за материјалноста и гордоста, а немаат грам духовност, не постои поинаква вистина освен овосветовната.
АМИН!!!

Citaj ubo, ne se brzaj. Ti si toj sto ne ja poseduva, ne site.

Primer jas, i nnogu drugi zaspani ovde.. imame mnogu povekje "dusha" od tebe. Zamisli.. koja ironija e to?

btw, nie ushte igrame na svetskovo, za razlika od ibrakadabra i kompanija... sho ne se ni plasiraa ;)
Ибракадабра...и таму ли така го викаат....
Мора да е некој телемит...АбраХадабра-ИбраКадабра...магика, магика...:pos:

За луѓето кои се неразумно врзани за материјалноста и гордоста, а немаат грам духовност, не постои поинаква вистина освен овосветовната.
А во кои си ти во плавите или во црвените? Мене ми стои дека си и во двете.
Почнуваш де преповторуваш...

.
Против преповторувачот и нема поинаку освен.... Преповторувачки.

Точно. И обично таквите на духовноста и лепат ценовник или таксеник, и ја користат како изговор за да уживаат во сите овосветовни удобствија што материјалноста може да ги понуди.

aj nekoj ako moze neka fati ciganka za gz da dae anglija gol:P

Ateisti dali razmisluvate sto ako navistina postoi gospod, i veke poznato vi e sto ve ocekuva ako ne veruvate vo nego, VECNO VO PEKOLLOT!
STO TOGAS?

Ateisti dali razmisluvate sto ako navistina postoi gospod, i veke poznato vi e sto ve ocekuva ako ne veruvate vo nego, VECNO VO PEKOLLOT!
STO TOGAS?
Колку за споредба прашањево.не мораш да ми одговориш. А што ако ти си одбрал погрешна вера? Ако на погрешен бог се молиш? И веќе ти е познато дека ќе гориш во пеколот? Што тогаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom