- Член од
- 2 јануари 2013
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 30
Што мислиш да продаваш на ибеј?Со македонскиот пејпал не може да примаш пари исто како српскиот е. Само можеш да плаќаш и евентуално рефунд да добиеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислиш да продаваш на ибеј?Со македонскиот пејпал не може да примаш пари исто како српскиот е. Само можеш да плаќаш и евентуално рефунд да добиеш.
Не мислам, јас продавам.Што мислиш да продаваш на ибеј?
Ти имаш грчки пејпал. Можеш да примаш пари до 1200 долари годишно.Да ми каже некој ако знае зошто под
1000 Skopje Macedonia ми стои Grecе и не се бриша никако
Испробано е. Имам преку 250 порачи добиено од ebay а само 3 или 4 ми немаат стигнато дома.Да сериозен сум. Пробај па ке видиш како одат работите...
Да видиме линк.Не мислам, јас продавам.![]()
Линкот е само за американци, не е за македонци кои сакаат да крадат идеи.Да видиме линк.![]()
Од каде Грчки.Може ли да сврзан со тој е од пред 4-5 годиниТи имаш грчки пејпал. Можеш да примаш пари до 1200 долари годишно.![]()
Некоја ујдурма си направил.Од каде Грчки.Може ли да сврзан со тој е од пред 4-5 години
Супер,значи ќе можам и да продавам[DOUBLEPOST=1403207532][/DOUBLEPOST]Пред 4-5 години правев пејпал со грчка картичка ама не функционираше поради адресатаНекоја ујдурма си направил.![]()
Стави линк кога си бил толку успешен да видиме.Или се плашиш од нешто?Линкот е само за американци, не е за македонци кои сакаат да крадат идеи.![]()
Се плашам од вештерки и гоблини.Стави линк кога си бил толку успешен да видиме.Или се плашиш од нешто?
Темава е за пејпал не за алиекспрес. Алиекспрес нема никаква врска со пејпал.
Која е разликата пејпал/алиехпрес со македонски пошти и доставата низ Македонија?