Атеист
Дежурен Шаман
Викаш? Ај да видам мои цитати од библија. Ти да не си ме помешал со некој друг?ok. teraj ti so starite i citatite od biblijatatamu si na sigurno tlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викаш? Ај да видам мои цитати од библија. Ти да не си ме помешал со некој друг?ok. teraj ti so starite i citatite od biblijatatamu si na sigurno tlo.
ништо, ми бегаш од муабетот. ти го почна, ти бегаш.................. несигурност? немање аргументи? или тролаш? кое е?
и тоа значи дека нема простор за дискусија? па ак ое така, тогаш темава (религија) треба да замре.koj muabet?
druze nemame dopirni tocki po ovoj muabet. djabe e.
![]()
тоа е кога ќе те клукам со плазма ко божем инекции ти давам (пеницилин) и ти ќе си оздравиш
да, ја гледам и вашата научност со молитвитеОбјаснувањево „пуца„ од научност...
Ај потруди се пак.
Викаш? Ај да видам мои цитати од библија.
Подвиткај опашката и на дрво..мрак фаќаhttp://forum.kajgana.com/threads/Прашања-до-Атеистите-ii.66359/page-260#post-6683207 И не тупи веќе и не ме цитирај, кој е уобразен дека сето знаење го има е ....... се знае што.
да, ја гледам и вашата научност со молитвите
Подвиткај опашката и на дрво..мрак фаќа
Не чури оџак од тебе..
и тоа значи дека нема простор за дискусија? па ак ое така, тогаш темава (религија) треба да замре.
него, се сеќавам дека друг пати си дискутирал и кога си бил со спротивставени (јас, мики1, не е важно кој се') но сега некако “немањето допирни точки“ е во друга конотација![]()
Ако ти одговара арнаутуте да ти ка...т по тебе... место ти да им одговориш.Тркни на темата за споменувањето на Мухамед во Писмото...
Па што тогаш ја негираш научноста на сметка на духовноста?!Духовноста и научноста се два различни Светови: не го извртувај муабетов.
Ако ти одговара арнаутуте да ти ка...т по тебе... место ти да им одговориш.
Па што тогаш ја негираш научноста на сметка на духовноста?!
Ако научноста е различен Свет од духовноста зошто имаш потреба да ги негираш еволуцијата и староста на земјата?!