Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
koj muabet?

druze nemame dopirni tocki po ovoj muabet. djabe e.

:confused:
и тоа значи дека нема простор за дискусија? па ак ое така, тогаш темава (религија) треба да замре.
него, се сеќавам дека друг пати си дискутирал и кога си бил со спротивставени (јас, мики1, не е важно кој се') но сега некако “немањето допирни точки“ е во друга конотација :(

тоа е кога ќе те клукам со плазма ко божем инекции ти давам (пеницилин) и ти ќе си оздравиш

Објаснувањево „пуца„ од научност...:icon_lol:
Ај потруди се пак.

него, сега ми текна да побарам нешто и има еден член кој не си го одржа зборот, ......... да не кажам потежок збор (ко лажго на пр) ............. а требаше да се фрли од камени со камен околу вратот[DOUBLEPOST=1403204155][/DOUBLEPOST]
Објаснувањево „пуца„ од научност...:icon_lol:
Ај потруди се пак.
да, ја гледам и вашата научност со молитвите

а пласибото што е?

и тоа значи дека нема простор за дискусија? па ак ое така, тогаш темава (религија) треба да замре.
него, се сеќавам дека друг пати си дискутирал и кога си бил со спротивставени (јас, мики1, не е важно кој се') но сега некако “немањето допирни точки“ е во друга конотација :(

nema druga konotacija.

Znaci temava otde kompletno u K****c....Eden go drvi kako papagal so isto prasanje sto blage veze nema so religija....Drugive teraat inaat....Nekoj lektorira jazicna gimanstika...i kapak e religiozno-nereligiozniot nevernik sto gi vrega site.... ccc. Nikolco daj iscisti go gubreto od temava!

Духовноста и научноста се два различни Светови: не го извртувај муабетов.
Па што тогаш ја негираш научноста на сметка на духовноста?! :tapp:
Ако научноста е различен Свет од духовноста зошто имаш потреба да ги негираш еволуцијата и староста на земјата?!

Ако ти одговара арнаутуте да ти ка...т по тебе... место ти да им одговориш.

Веќе им одговорив, по самото отворање на темата, а ти треба да одговориш зашто користиш стихови од Писмото, иако не го прифаќаш.[DOUBLEPOST=1403204775][/DOUBLEPOST]
Па што тогаш ја негираш научноста на сметка на духовноста?! :tapp:
Ако научноста е различен Свет од духовноста зошто имаш потреба да ги негираш еволуцијата и староста на земјата?!

А колку пати треба да одговорам на едно и исто прашање, за да биде одговорено?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom