Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Абе играј да ти ебем, мене вчера двете колена ми ги одравте па па ќе играм:)
Незнам ќе видим како ќе ми биде утре, вчера после вас играв уште една им фалеше на тие играч и лошо згазнав.
Aj poso ne sum u tek so nastanive kazite koga e terminot pa moze i ja ce vi se priklucim
Секоја сабота од 5 до 6 :)

Луѓе првин гледајте од форум да се соберемо, па после ако фали некој нека викне некој другар... Пишите во темата за Војводи/Шкендија т.е. стајте линк од темава, така повеќе ќе видат, вака слабо ја посетуваат темава а има доста тетовчани... инаку ја незнам дал ќе играм ќе ви кажем утре, ме боли ногава...

пс... Некој студент скокнал од 3 спрат туе кј земјоделско зградата, така ми кажаа...
некој да разбере појќе? =\

Мене пак ми кажаа дека студентка била таа што скокнала!

--- надополнето ---

Сепак маж бил тој што паднал/се фрлил од зградата!

Значи може да се вика деца од сеа, пошто сигурно нема да се собереме свите од форум... Таке да имам еден, двајца сигурни:)

eве и ја ќе играм:)....и да се соберемо прво деца од форум па после ќе видимо дали треба играчи од страна или не:toe:
1.Pain_killer
2.Toni
3.akselj4vojvodi
4.bojan makedonec
5.Рафаело
6.Зеус
7.DUKES 4EVER

Најверојатно ќе дојдам, утре ќе потврдам.

Значи може да се вика деца од сеа, пошто сигурно нема да се собереме свите од форум... Таке да имам еден, двајца сигурни:)

Види вака...добро кога немаме да земеме некој но не ни требаат деца!

Треба да имаме добар фудбал,а не деца да ни се плеткат меѓу нозе!

Види вака...добро кога немаме да земеме некој но не ни требаат деца!

Треба да имаме добар фудбал,а не деца да ни се плеткат меѓу нозе!

Па не мислев деца буквално, мислев луѓе од 16 17 год;)

Ајде добро, овојпат сам ќе дојдем :smir:

Немам ништо против да донесеш асален играч,или барем да биде поголем...едноставно не ми се допаѓа со деца да играм :)

Немам ништо против да донесеш асален играч,или барем да биде поголем...едноставно не ми се допаѓа со деца да играм :)

И мене не ми се свиѓа, предходнава недела не изигравме баш ка што треба, сеа ако фаља играчи можем да донесем само еден асален голман, таман 2ца да имамо да не се мењавамо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom