Како највише сакате да се облечете?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandra.dra
  • Време на започнување Време на започнување
она за дома јас на свадби не одам онака :cuc: за дома што ти се фати при рака тоа, зарем има некој што гледа за по дома што носи :facepalm:

Дома кога сум, обожавам да сум во пижами. Имам едни за спиење, едни за кога ќе станам од спиење. :D
Кога излегувам, што ми е чисто, тоа. :pipi:
Многу, многу не се замарам дали било модерно или не. Битно ми е мене да ми се свиѓа и нормално да ми стои. Модни трендови уопште не следам, а не ме ни интересираат. Од обувки гледам да ми се добри на нога, да не ме болат нозе од нив.
За матура бе...:pos:Најбитниот момент во животот. :tapp: Шо знам, јас кога правев матура, не бев опседната со тоа што ќе носам. Ми беше пријатно во облеката која ја носев и тоа ми беше важно. Повеќе и беше битно на мајка ми, од колку мене. Кога ќе ми текне колку ме измалтретира жената по продавници, страшно...

Иначе фустанчињата за дома, од првиот пост би ги носела.:love: Кај можам да најдам такви?:X3:

И дајте ми бе упатство како да си сошијам фустан ко курвине и слугинките од ГоТ???:P

koga kako za po doma gledam po lezerno(helanki, trenerki, pantaloncinja, fustancinja) za na rabota pooficijalno ( suknja kosula ili pantaloni i kosula i sako i sl. ) i za izlgeuvanje po moderno( fusancinja, skinati farmerki izlbeleni dreclivi cvetni i povisoki stikli i sl. i toa e toa.

Да бе сега гнасно жешко иде. У лето за по дома сум најчесто вака. :love:
25672.4a9810a246559e80e3ee303e675a29b7.jpg

25677.cd542955cc95efeb67de03237520c6d6.jpg

modensovet121.jpg

Лето кога е по дома сум бос,со некои лесни шорцеви и нагоре на обична бела маица
За испаѓање носам на три-четврта и обична блуза и патики..
Зимо-обавезно ѕиври кога испаѓам кога е многу ладно,термо чорапи,блуза на кратки место маица,и врз неа дебела блуза..И јакна нормално..

Сега сум во пижами, ама дека спиев. Инаку не ми е фора по дома да си се маткам така. Си носам хеланки, тренерки, или пак по кратки панталончиња сега за жешково.
За надвор, обично по фармерки и некои маички сум, надополнето со патики. Сега дека е жешко, почнувам со рамни сандалки, кои не ми ги убиваат нозете, а штикла носам мн ретко. Од не толку удобните работи, многу сакам сандали на полна пета, кои ми се подносливи и немам некои проблеми со нив кога одам.
Сакам летни, не прилепени, подолги и пократки фустанчиња, кои ќе почнам да ги носам кај и да е.

Ако ти вака по дома сејш облечена ко очајна домаќинка, тогај ја дома седам облечен со штуцни, коскобрани, дрес и шорц.

Највише сакам фустани со прерамки, стеснети кај половината и пошироки во долниот дел, должина малку над колена ...

Највеќе сакам да носам шорцеви,обична бела/црна блуза и патики на нозе.

Сакам елеци, кожни панталони и други аксесорис ама за да не бидам перцепиран како freak и social outcast, морам да носам ебани кошули.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom