Sony Xperia Z1 и Z1 compact

• Креатор на темата Креатор на темата ~besnilo#
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јуни 2014
Мислења
6
Поени од реакции
0
sakam da kupam tel ali se mislam uste pa sakav vasi iskustva,soveti,mislenja za ovie dva modeli na sony da li se ok?ili

Купи си LG G2, за 19.000 од Мобилекс, thank me later.

Разликата е во големината и резулуцијата друготo е се исто, Z1 e full hd 1080 x 1920 TFT display ,a Z1 compact e 720 x 1280 pixels IPS и батеријата на Z1 e 3000mAh , а на compact e 2300mAh. И двата не се лоши :)

зошто не z1?
Сакав да кажам дека го претпочитам Z1 Compact пред Lg G2. Инаку сега ги разгледав и видов дека Z1 е подобар од Compact, ги разгледував одамна и сум заборавил кој беше подобар. :)

mene me intreresira poso pogolem del vika tapa marka so tek na vreme pocnuvale da kucat poso ja ne se razbiram zatoa sakav vase mislenje moze nekoj sovet zatoa ili nekoj so koristi drugi vikaat dobri se i taka za toa sakav da se konsultiram

mene me intreresira poso pogolem del vika tapa marka so tek na vreme pocnuvale da kucat poso ja ne se razbiram zatoa sakav vase mislenje moze nekoj sovet zatoa ili nekoj so koristi drugi vikaat dobri se i taka za toa sakav da se konsultiram

Z1 Compact, definitivno, go koristam tri meseci i sum prezadovolen, se odluciv za nego pred Z1 i Z2 poradi goleminata, no dokolku ne ti precat % inca slobodno zemi i Z1, pred nego koristev Iphone 5s i mozam da ti kazam deka sum prezadovolen, Iphonot ne mi se dopadja edinstveno poradi baterijata, ne drzi i toa e, Z1 e zver, vo stamina mode dokolku ne go "akas" tera i o 4-5 dena, so jako koristenje 2 sto e super, plus ekstra performansi i super kamera...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom