Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Си имала чуства али се нешо ти искрснувало па не си можела да кажеш, па сеа гледаш дека не те ферма и одеднаш го сакаш.....

riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight

Си имала чуства.......... И гледаш дека не те ферма и одеднаш го сакаш... ?!

Чуствата ги имам цела година. Јас цело време и комуницирам со него , освен два месеци кога престанавме, но сепак сега пак комуницираме. И тој ми пишува и јас, но сега е обратно јас повеќе. Како и да е нормално дека се разочарал и јас во ваква состојба можеби ке постапам вака. Но целта ми е штом уште комуницираме дали пак би имал нешто со мене?дали има некои чуства? и сл. Јас знам дека вие не можете да ми го кажете тоа, но јас барам ваша претпоставка и да знам како јас да постапам спрема него за да не го изгубам и тоа што го имаме сега.

i ke go izgubish samo prasanje na vreme e koga sekoj po svojot pat ke si prdolzi. sepak toa e moe mislnje sto neznaci deka e tocno.

Чуствата ги имам цела година. Јас цело време и комуницирам со него , освен два месеци кога престанавме, но сепак сега пак комуницираме. И тој ми пишува и јас, но сега е обратно јас повеќе. Како и да е нормално дека се разочарал и јас во ваква состојба можеби ке постапам вака. Но целта ми е штом уште комуницираме дали пак би имал нешто со мене?дали има некои чуства? и сл. Јас знам дека вие не можете да ми го кажете тоа, но јас барам ваша претпоставка и да знам како јас да постапам спрема него за да не го изгубам и тоа што го имаме сега.

провери низ муабет ако велиш комуницирате....зависи шо правел додека си му ја скапала главата тогаш. може се излеснал

i ke go izgubish samo prasanje na vreme e koga sekoj po svojot pat ke si prdolzi. sepak toa e moe mislnje sto neznaci deka e tocno.

не си лечи комплекси тука оди на психолог жити се

Еве, можда има, штом уште е во контакт со тебе.
Тоа е логиката, претпоставка или како год. Дали си ти сега среќна и уверена во ова јас што го пишав?
Јас не знам што ви е толку тешко да зборите отворено бе, колку години имате? Значи, само зборувај со детето и објасни му ги работите.

Мој совет ти е да ги отвориш сите карти па што биде нека биде. Велиш колку-толку комуницирате (моб,фејс не е битно) јави му се. Машките барем тоа го ценат, е сеа малце во твојата ситуација он ќе си игра со твоите нерви али мислам дека на крај ќе се исплати;)

jas bi i preporacala da ne go pravi toa nego da ceka on prv da pocne posto ke ja drzi vo rezerva do kraj na zivot.

Во тој случај ќе се изначека :icon_lol:

do koga ke si igra so nejzinite nervi? dodeka si najde drug ili dodeka i ona ne stane kako nego.

do koga ke si igra so nejzinite nervi? dodeka si najde drug ili dodeka i ona ne stane kako nego.

Па извини вака сеа што не рачунаш ти нас машките? Кучиња па ќе си играш на ти куче мевце кога тебе ти се сака?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom