The Edge^
the force
- Член од
- 11 јуни 2011
- Мислења
- 2.882
- Поени од реакции
- 2.397
Е у право си.Оти бе? Пријателска е ваа, не е ич исто. xD
Ама не одат далеко.
Е у право си.Оти бе? Пријателска е ваа, не е ич исто. xD
Абе види најголема предност им е што никој не очекаве да стигнат далеко. За разлика од периодо 2002 - 2006та ка имаа ептен јаки фудбалере на секоа позиција. xDЕ у право си.
Ама не одат далеко.
Е неј предност. Не очекават другите репрезентации од них ништо. Ама англичајнто дома им очекават да освоат и светско и европско у иста година.Абе види најголема предност им е што никој не очекаве да стигнат далеко. За разлика од периодо 2002 - 2006та ка имаа ептен јаки фудбалере на секоа позиција. xD
За Англичајнто дома викум бе. Нигде неам видано оти Англија ќе освоила.Е неј предност. Не очекават другите репрезентации од них ништо. Ама англичајнто дома им очекават да освоат и светско и европско у иста година.
Е неј предност. Не очекават другите репрезентации од них ништо. Ама англичајнто дома им очекават да освоат и светско и европско у иста година.
Зашто сте вие град бе?За Англичајнто дома викум бе. Нигде неам видано оти Англија ќе освоила.
Eџ е град, јас сум држава.Зашто сте вие град бе?
Сигурно го примила ко репрезентацијата.Колешката е спремна за вечерва
Ако ми веруваш, ја отворив темава оти сакав да го пишам истотоСо Wој толку. Играта на Англија ме потсеќа на Манчестер со Мојс -.-. Нема група да поминат Англичаните.
Шрекот ѕвездата вчера имаше најголема желба да даде гол. Шрекот ѕвездата играше лево крило, десно крило, лев бек и среден ред...само не играше кај што треба да игра. И направи одлична асистенција. Ако не играат Џерард и Руни ќе го јадат и од Костариканците. Вчера Хоџсон потфрли со некои работи и тоа е тоа.Ја би играл без Руни и Жерард, преку тасета од преплатени звезди нека пушти некој младинци. Вчера Стерлинг беше најбоље, а Шрекот звездата голема се понаша ко на некоја ливада да се наоѓа не не Светско првенство.
Абе седи сеа и со Коста Рика ќе потфрле Хоџсон со некои работи и тоа ќе е тоа. Шо е тапанар тапанар е. Не играат фудбал англичајнто. И европското на сила ги поминаа групте. Не е тоа тоа. Со посалам помодеран тренер можат да бидат фактор низ свецките и европските првенства. Сеа не.[DOUBLEPOST=1402835596][/DOUBLEPOST]Как и да е, алал нека мој за младите.Шрекот ѕвездата вчера имаше најголема желба да даде гол. Шрекот ѕвездата играше лево крило, десно крило, лев бек и среден ред...само не играше кај што треба да игра. И направи одлична асистенција. Ако не играат Џерард и Руни ќе го јадат и од Костариканците. Вчера Хоџсон потфрли со некои работи и тоа е тоа.