Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сето тоа го знам и го имам сфатено, но не можам да престанам да помислувам на тоа. Еве чист пример како изгледа сето тоа: Имам приметено дека кога е искочена со нив има навика да се нашминка, а кога е со мене тоа не е така. Мене не ми смета тоа што не носи шминка кога е со мене затоа што сум човек што почитува и сака повеќе природен изглед. Дури е и смешно да ми смета. Мене ми смета таа не еднаквост. Само пробувам да ја најдам причината за тоа, за да го искоренам овој мој "проблем"![]()
Јас сето тоа го знам и го имам сфатено, но не можам да престанам да помислувам на тоа. Еве чист пример како изгледа сето тоа: Имам приметено дека кога е искочена со нив има навика да се нашминка, а кога е со мене тоа не е така. Мене не ми смета тоа што не носи шминка кога е со мене затоа што сум човек што почитува и сака повеќе природен изглед. Дури е и смешно да ми смета. Мене ми смета таа не еднаквост. Само пробувам да ја најдам причината за тоа, за да го искоренам овој мој "проблем"![]()
Не се има случено ништо што би предизвикало таква реакција од моја страна, едноставно од никаде е. Ми смета тоа што нема еднаков однос со мене и со нив, и не се еднакви постапките, иако е глупост, така ми е, веројатно затоа што сум вагаСето ова го задржувам за себе, тука можам да се исконтролирам, но не сакам така да се чувствувам а и се плашам да не помине во онаа болна љубомора.
Го споделувам мислењето на @MAJA 345 .Ај еве ти просветлување - Женските се шминкаат за женските. За дечкото евентуално првите 2-3 месеци, после не е битно, имаш врска.
И да, премногу слободно време. Најди си занимација, ти реков више.
Жена како жена сака да привлече што е можно поголем број на мажи. Иако е во врска со тебе, сака да знае дека кога ќе излези, секој маж ќе се врти по неа и курот ќе му биде до чело дигнат.Јас сето тоа го знам и го имам сфатено, но не можам да престанам да помислувам на тоа. Еве чист пример како изгледа сето тоа: Имам приметено дека кога е искочена со нив има навика да се нашминка, а кога е со мене тоа не е така. Мене не ми смета тоа што не носи шминка кога е со мене затоа што сум човек што почитува и сака повеќе природен изглед. Дури е и смешно да ми смета. Мене ми смета таа не еднаквост. Само пробувам да ја најдам причината за тоа, за да го искоренам овој мој "проблем"![]()
Го споделувам мислењето на @MAJA 345 .
Биди среќен што со тебе е таква, тоа значи дека се чувствува сигурна со тебе и таква каква што е.
Мојот проблем:
Му признав на еден дечко пред месец дена дека го сакам. Не жалам воопшто, тоа е постапка која обмислував долго време. Однапред знаев дека е несподелена љубов, дека нема да ми возврати на чувствата, но сакав да знае што навистина чувствувам кон него, да го слушне од мене.
Ме одби на прекрасен начин, многу фино се однесуваше и за стоти пат ми докажа каков џентлмен е. Ми објасни дека ме сака, но не на начинот на кој јас би сакала и дека не сака да ме повреди и т.н. - муабети кои сите или имаме слушнато или имаме кажано (жалосно, но вистина!). Ми остави добар впечаток. Ние не сме кој знае колку блиски пријатели, но знам дека тој е човек кој сака докрај и дека е романтичар. Сето тоа што ми кажа тогаш го памтам збор по збор. Ние сме далеку еден од друг - тој во Македонија, јас во Бугарија. Едно сабајле дознав дека бил во болница и веднаш му пишав, не ми вратил веќе 3 недели. Премногу се нервирам и сега... Зошто се такви машките?
Што мисли? Дека сега ќе трчам по него и секојдневно ќе му се јавувам и пишувам? Имам уште малце останато достојнство, а и сум доволно самобендисана - не е можно да паднам на такво ниво. Ќе помине време и ќе биде историја за мене, но оваа постапка никогаш нема да му ја простам. Што има толку лошо или страшно во тоа да се грижи некој за тебе? Јас би била среќна да знам дека некој мисли на мене и го интересира тоа како сум...
Ајде да видиме вие што мислите.![]()
А тоа тешко оди....тешко е човек да сфати дека ништо нема да бидне.
Пичка и материна на педерите толку ги има што човек неможе да се забавува насекаде се проклет да е денот кога дознав кои се неможам на мира да излезам погледнам ли некој се некои трауми ми се дешаваат во животот неможам да се фокусирам на моите планови самото нивно присуство ме уништува
Кога не сум во нивна близина животот е многу поубав за мене едноставно неможам да замислам такви луѓе ме иритираат и да ги игнорирам се помислувам на нивните мисли неможам да го живеам животот како што сакам
Ве молам ако можете да ми дадете совет да се изборам против овие луѓе незнам како понатаму ми иде да убијам некого од нив или самиот себе
Жена како жена сака да привлече што е можно поголем број на мажи. Иако е во врска со тебе, сака да знае дека кога ќе излези, секој маж ќе се врти по неа и курот ќе му биде до чело дигнат.
Тоа не значи дека ќе те изневери, ама со самото тоа што знае дека ќе предизвика ерекција кај мажјаците околу неа и ќе онанираат на неа, си ја храни душата и си ја зголемува довербата.
Е сега, ако не ја ебеш редовно и квалитетно, биди сигурен дека порано или покасно ќе почне да те изневерува и ќе те остави на крај за некој поредовно и подобро што ќе ја ебе.
И остај ги тука женскиве на форум што ти пишуваат. Никогаш нема да го признаат тоа што го пишав погоре. Вистината е сурова и не секој ја поднесува... некој сака да си живее со мозокот во лер.