Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
BREEEEEE OVOJ NASIO MESIJA BREEE SEGA GLEDAV I VO REPUBLIKA SRBSKA GO SNIMALE I PUSTALE VO PROGRAMA ETERO BREEEEEE

SEGA SE UVERIH DEKA NASIO IVANCO IMA VISTINSKA MOK KAJ ZANKO ,,NE BERI GAJLE VO NASA TV IVANCO SO DOKAZE I FAKTE POKAZA VIDEO I DOKUMENTE DEKA IMA 85 PACIENTA OD SIDA IZLECENO BRAVO SEKOJA CEST

Кој ќе го слуша сега Иван :facepalm:
И јас сум исцелител ..не верувате еве ви доказ , за нова година ќе има огномет точно на полноќ на плоштадот Македонија :D

Дај бе не се репетирај, жити се...

Дај бе не се репетирај, жити се...
Во мај не очекува невреме со големи поплави
Во јуни и јули Македонците ќе се релаксираат ќе имаат добри вести за нивната иднина
Во август не очекува топло и сушно време што ќе се резултира со голем дел пожари во јужна Македонија
Во септември и октомври ќе има колективна нервоза кај народот и политички превирања и една јавна личност трагично ќе го загуби животот.

Види го ти Иванчо :eek:

:icon_lol:

Во јуни и јули Македонците ќе се релаксираат ќе имаат добри вести за нивната иднина
Во август не очекува топло и сушно време што ќе се резултира со голем дел пожари во јужна Македонија
Во септември и октомври ќе има колективна нервоза кај народот и политички превирања и една јавна личност трагично ќе го загуби животот.

И за Нова Година ќе има повредени од петарди :D
(изјава на Иван на Наша ТВ)

Е па супер да не се грижам за следниов период онда ?

Ама ме фати жал за јавнава личност.. :unsure:

Иван дај кажи која е да пробам автограм да му најдам у меѓувреме ?

кога одиш кај него, одиш 3 дена ( понеделник, среда и петок ), првиот пат бев, седнав на столче ме праша за што сум дојден му реков за тоа и тоа, и застана позади мене идемек као со рацете нешто ми прави и 10тина секунди трае тоа, и за чудо првиот пат одма право во главата нешто осетив, као топло да ми дојде, и така и на мајка ми и татко ми.. и нормално среќен си, веруваш дека нешто ке се случи :) , отидовме во среда и исто пак праша како ми било името, за што сум дојден но вториот пат не осетив ништо.. океј, отидовме и краен пат во петокот исто така ме праша и пак немаше ништо како првиот пат, и рече 30 дена да не ставам ништо, да не сум се чешал бидејќи нема да ми помине ( нема проблем .. ) и јас се чешав често али што има веза тоа, ако е исцелител ке се излечи :D ама тоа е само bullshit.. на татко ми ич не се чешнал ај можеби малце поминало, али нема ништо поконкретен ефект :)

[DOUBLEPOST=1400480272][/DOUBLEPOST]........................................................................

[DOUBLEPOST=1400524413][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1400524448][/DOUBLEPOST]

photo.php
[DOUBLEPOST=1401044804][/DOUBLEPOST]
photo.php
https://www.facebook.com/photo.php?...501.1073741828.100003589579111&type=1&theater

NASIO MESIJA TOCNO POGODE ZA POPLAVITE VO 2013 godina VI REKOV VO MAJ CE IMA NEVREME I POPLAVI. VO INTERVJUTO ZA ON.NET.MK no togas ne veruvavte SEGA SE UVERIVTE SE STO REKOV SE SE OSRVARI.........................................................................http://on.net.mk/kolumna_d.aspx?id=40

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom