Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Шпиц ќе остане за во Август, можно е и да не донесеме некоја класа, ќе се дадат голема сума на пари за крило, како Итурбе(некои 25мил) .. јас навистина се сомневам дека ќе донесеме класа шпиц, но доколку се одлучат на таква варијанта покрај доведено добро крило Љајич 100% си оди.
Манџукич мене лично не ми прави мерак
добро е не сум единствен што мисли така за манџата...ич и мене не ми прави мерак незнам зашто толку го форсираат...а иначе штета ќе биде ако не земете некој јак шпиц...друго све имате само уште тоа ...

добро е не сум единствен што мисли така за манџата...ич и мене не ми прави мерак незнам зашто толку го форсираат...а иначе штета ќе биде ако не земете некој јак шпиц...друго све имате само уште тоа ...

Во Италија ако сакаш успех, без јак шпиц ништо не правиш, Дестро земе некој залет, но не е гарант за успех, посебно кога ќе треба да се пресметаш со силна екипа .. а играта на Џеко на пример многу повеќе ми се свиѓа од она Манџа шо го прави

официјално Тин Једвај на позајмица во Леверкузен, прав клуб, во вистинско време,сега на него останува да покаже дека е играчиште и тоа во клуб под водство на бивши дефанзивец, има од кого да учи(y)

официјално Тин Једвај на позајмица во Леверкузен, прав клуб, во вистинско време,сега на него останува да покаже дека е играчиште и тоа во клуб под водство на бивши дефанзивец, има од кого да учи(y)

На двегодишна позајмица го праќате во Леверкузен. Имаат опција и да го купат доколку им се бендиса играчот. Не биди сигурен дека ќе се врати сигурно во Рома после две сезони зашто можно е и таму да му се допадне. Но, не верувам дека ќе биде често стартер таму посебно не како централен дефанзивец освен ако го играат на десната бековска позиција.

На двегодишна позајмица го праќате во Леверкузен. Имаат опција и да го купат доколку им се бендиса играчот. Не биди сигурен дека ќе се врати сигурно во Рома после две сезони зашто можно е и таму да му се допадне. Но, не верувам дека ќе биде често стартер таму посебно не како централен дефанзивец освен ако го играат на десната бековска позиција.

немаат право на откуп;)

Ц.ц.ц...
10444550_641538469274519_5855756420249510999_n.jpg

Chitam na tuttomercato Strootman mn e blisku do Man.Utd dokolku ovie dadat 30+M :/

Abe ovoj Van Gaal e zaljuben u Stroki ne popusta...Ne bi sakal da si zamine mislam deka ce se vrati pojak ,ostanuva da vidime ..

cekaj sega,neli odbil Strotman i zgolemuvanje na platata bidejki bil povreden i izjavil deka saka da ostane vo Roma i da osvojuva tituli so niv ?

nekako ne mi e verno ova,ne bi rizikuval do toj stepen Van Gaal.

cekaj sega,neli odbil Strotman i zgolemuvanje na platata bidejki bil povreden i izjavil deka saka da ostane vo Roma i da osvojuva tituli so niv ?

nekako ne mi e verno ova,ne bi rizikuval do toj stepen Van Gaal.
Da Strootman toa go izjavi i plus deka e mn blagodaren na fanovite za seta poddrska sto ja dobiva/se ..No ne znam Holandska rabota druze ke pocekame :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom