- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.432
- Поени од реакции
- 7.187
Јас цела сезона зборувам дека се претерува со очекувањата од овие младите. Реално, ретко кој играч можел да пружи нешто повеќе за сериозна репрезентација пред 20 години. И се согласувам со тоа дека премногу притисок се става врз Талевски особено, се очекуваат работи што тој е невозмоно да ги постигне моментално колку и да е голем талент. За среќа, детето ми делува доста сериозно, паметно и амбициозно, така што ако го послужи здравјето и нема да има посериозни проблеми со повреди, оптимист сум дека ќе успее.
Но, и покрај сето тоа мислам дека кога веќе го зедоа на гостувањето во Атина, со оглед очигледниот недостиг на борбеност и желба кај репрезентативците мислам дека можеа да му се дадат десетина минути, во такви ситуации секогаш најпаметно да им се дава можност на оние кои мораат да се докажат бидејќи гарантирано ќе дадат се од себе.
Но, и покрај сето тоа мислам дека кога веќе го зедоа на гостувањето во Атина, со оглед очигледниот недостиг на борбеност и желба кај репрезентативците мислам дека можеа да му се дадат десетина минути, во такви ситуации секогаш најпаметно да им се дава можност на оние кои мораат да се докажат бидејќи гарантирано ќе дадат се од себе.
pa sega uste zosto Talevski ne vlegol

ќе лапнат 10 разлика грците тука