Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Каква трка. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Батон од нигде и никаде на 4-то. Алонсо не искористи шанса. WOOOOOOOOOOOOW.

Ќе го казнат Батон, гарант на жолти знамиња и на сејфти кар ги има поминато

Изгледа кога поминуваа покрај искршените болиди,Батон ја искористи приликата и ги помина двата болида пред него.

Секоја чест на Рбн кој од никаде во зимскиот период на тестирања,дојдоја до победа.така се прави

Мора да се подобрат ферари :D Тркава најинтересна до сеа сезонава

Сите трки да са вакви само да е интересно!!!

prvo, majkata u picka da mu ja ebam na toj sto go rezirase prenosot, sto kur se desi so baton na kraj ? ebate smrdloto glupav, kakvi greski praese u prenosov amater da e pa bolje ke go izrezira ova, ovoj retardiran mora da e, ima duel, on dava reakcija na publikata za duelot, Hamilton koga izleta pa potoa i zavrsi trka, debil.

trkava inace se izvadi na kraj, ja mislev ke se gledaat do kraj 5 bolida i bragauu, that escalated quickly, masa sta reci, suiciden poteg na krajov, fetel kako go promasi :pos:, smesno bese ali mozese da go deformira u pm, paket 3 u edno ke napravese, vetel vo takva situacija po stranicen udar so tolkava brzina od bolidot na masa mozese jezivo da nastrada, i perez imase sreka sto najverojatno ne e poseriozno povreden.

Ricardo bravo, prv vozac sezonava kaj limenkive, Vettel bez bolid e limitiran, 4 tituli po red ima, toa e 21viot vek, jebiga, a daleku e od najdobar vozac, Sena ova go predvide pred poveke od 20 godini.

Оф боже каква трка страшна прав трилер.
После Бразил 2012,Канада супер интересна хаотична и со многу инциденти,просто срцето и здивот ми застанаа...
Ферари за жалови очајни тотално разочарување ако на крај бидат во топ5 треба да бидат среќни,Вилијамс со добар потенцијал ама сеуште неискористен,очекувам од следната трка Мерцедес да се вратат со 1-2
Нов победник,ново лице браво за него.
И на крај кој не ја гледал тркава под ИТНО ДА ЈА СИМНЕ И ГЛЕДА! :)

Маса ако немаше технички проблем, ќе го јаде стапот за глупоста. Во секој случај гледавме ТРКА за прво место за разлика од претходниве 3-4 години... И честитки за Рикардо, навивав за него а Фетел не го трпам. Ќе се види годинава дали е шофер или само имаше топ болид.

Затоа ви викам, никогаш не се знае, гледајте. Цела трка КАМИКАЗА. Кими си се врти во круг ко титула да зел, Фетел за влакно ќе настрадаше, Мерцедесите у дефект, Марусиите без задни тркала у 1 круг, Маса ко куршум у тело, Батон ко низ Пит лејн да кратеше, Лотусите 24/7 се поправаат...

Според мене јас мислам дека Маса не е крив затоа шо кај Чеко задните кочници откажаа и мораше да коче порано а Маса изгледа не е знајал за тоа и така дојде до инциденто.Добро е шо нема повредени а и Фетел можеше да настрада.

Цела ја гледав, ама пак ќе ја гледам. Вакво нешто одамна не сум видел на мојот ТВ екран. :)[DOUBLEPOST=1402260366][/DOUBLEPOST]
Според мене јас мислам дека Маса не е крив затоа шо кај Чеко задните кочници откажаа и мораше да коче порано а Маса изгледа не е знајал за тоа и така дојде до инциденто.Добро е шо нема повредени а и Фетел можеше да настрада.
Да, ама и преку радио кажа дека има проблеми со сопирачките.[DOUBLEPOST=1402260806][/DOUBLEPOST]Но искрено жал ми е за Вилијамс, толку напорна работа и ништо. Тоа е, за жал така им е пишано.

Последно уредено:
Цела ја гледав, ама пак ќе ја гледам. Вакво нешто одамна не сум видел на мојот ТВ екран. :)[DOUBLEPOST=1402260366][/DOUBLEPOST]
Да, ама и преку радио кажа дека има проблеми со сопирачките.[DOUBLEPOST=1402260806][/DOUBLEPOST]Но искрено жал ми е за Вилијамс, толку напорна работа и ништо. Тоа е, за жал така им е пишано.

Да не знаеш случајно стари трки дека можат да се гледат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom