Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Non stop Добро филмче во поновиве времиња се нема видено ваков филм вакви филмови се правеа во 90те гледано тие филмови од денешна перспективна не значи и за нон стоп(па другите идни нови да кажуват и за овој дека бил корпа) тоа се корпа филмови со некој не добри сет негативци и не толку добри хероји како лиам нисон во случајов уше еднаш се покажа како херој кој за жал тргна во овој жанр тс го ангажира на овој жанр во подоцните години од животот иако растура за 60 години уф

Сценава ,,,,уште нема гиф за сценава или јас не сум нашол?

Последно уредено:
Значи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?

Значи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?

Мене последниве 4 од Нисам ми се исти. Двата Taken и тој со амнезијата, Овде различно е што дејството во авион. Уште се чудам шо толку глава губат по филмов.

Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.

Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.

Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.

после од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледа:D

Длабоките анализи се за длабоки филмови :D

Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.

Okej, vkusot spored mene mi e sosem okej, tvoe mislenje za moj vkus e drugo dvajse . Ignor...

Обожавам вака филмски потковани пријатели на Фејсбук:

cPbMF79.png
Добар си е Скери Муви тројката бе :D

scarymovie3.jpg

Имате нешто против скери муви?
Ништо ефикасно :(

Освен што последните 2 се срање првите 2 филма ми се смешни, ми фалат такви "disaster комедии" Скери Муви се најблиску во овој век ќе стигнеме до Нејкд Ган и Airplane! како што гледам, а штета пошто првите 2 беа добри

@dragonsky еве ти некои добри дизастер комедии :pipi:

Fatal Instinct (1993)
Loaded Weapon (1993)
Dracula (1995)
Mafia (1998) Овој сигурно го имаш гледано :icon_mrgr:
Spaceballs (1987)
Spy Hard (1996)
High School High (1996)
Wrongfully Accused (1998)
UHF (1989)

Ај доста се, овие ти се препораки од мене. Првиот исклучително ти го препорачувам, филмот е со Арманд Асанте, првпат го гледам во таква улога, ама добро си ја сработил задачата во филмот :icon_lol:., а и вториот не е лош со Емилио Естевез...Штета што овој поджарн веќе губи на смисла, после Скери Муви 1 и 2 како да изумреа овие филмови. Meet The Spartans и Superhero Movie не се ни приближно дизастер филмови како оние што се правеа во 80-те и 90-те.
Уживај :X3:

Последно уредено:
Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom