Кајгана собиранки во природа (тури, рекреација, кампување, собирање чаеви....)

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
Јужен Велс падна, Шкоти су зајебали, така да шансите да ве видам во недела се да не речам сто процентни.

.....поради закачките на Кооператива со Бог временските прилики во недела ќе бидат ужасни, но ќе ја искористиме народната мудрост и наместо по магарето ќе удриме по самарот и целата вина ќе ја фрлиме на @n/a и неговите муви

decki a turava e od sredno vodnoo do...?

ako e do vrv i nazad da se pojavam i ja.

ili ako prvo se pie kafe na sredno vodno pak da se pojavam.

ako odlukata e do matka... jebi ga:(

Овдека велат дека недела ќе е претежно сончево, до 29 степена. Би сакал да дојдам и јас и да запознаам некого, пишете дефинитивни време и место. :)

decki a turava e od sredno vodnoo do...?

ako e do vrv i nazad da se pojavam i ja.

ili ako prvo se pie kafe na sredno vodno pak da se pojavam.

ako odlukata e do matka... jebi ga:(

ако има повеќе кајганџии дестинација Матка отпаѓа бидејќи секој е со различно кондиционо ниво
има неколку варијанти
1. Средно Водно кон Кисела Вода по трим патеката
2. Средно Водно виа жичара Врв, па кон Матка до кај ни здосади и назад
3. Средно Водно, свикување на општонародно кајгана сообрание, бирање на кооператива за председавач, распишување на референдум, одредување на насока

Но поради вмешаноста на @n/a и временските прилики можеби турата ќе треба да се презакаже

Овдека велат дека недела ќе е претежно сончево, до 29 степена. Би сакал да дојдам и јас и да запознаам некого, пишете дефинитивни време и место. :)
Ти си несериозен,како да ти се верува:D

ај вака, пошто гледам дека ќе бидеме поголема група, нека биде да се иде од средно накај крстот.
иако јас лично сум за накај матка, али не е финта да се напиња без потреба. така да, кој сака да дојде е добродојден и нормално, збирно место е ВО автобус!!! автобусот трга ОД транспортен центар (железничка) во 8:20ч. ако некој иде со кола, ко што ми личи доналд ќе биде тоа, ....... 8:45ч на последна на средно.
ако има некој кој НЕ знае никого од тука, нека ми пише ПП па ќе му дадам број за да се препозаеме, нели? :D
а сега, ........... листата која верувам нема да ја направам како што треба:
@arakenx @Donald Sikert @Шкорпион @Saladin @Несериозен @демнач @wiksa @Lu (е како да те тагнам у ПМ), @Zbo @la-loca @AceCaleb (ти не се занасвај, кој го врти роланд) @StormRage @Ilumious @blue ladybug (е ај, и бубамарата не можам да ја тагнам) @Nessa Alcarin (знам дека полагаш, али ............ ако се премислиш, знаеш кај сме;))
ваљда не заборавив некого. дополнете ако треба.[DOUBLEPOST=1402087534][/DOUBLEPOST]@RogerBacon

Aко @Lu доаѓа (во пакет со Астра), рачунајте го и Ото... можеби и мене:cautious:

Aко @Lu доаѓа (во пакет со Астра), рачунајте го и Ото... можеби и мене:cautious:
ти бре,што се криеш до сега? гледаш, ќе те пропуштевме:( имаш жУт каротн за НЕ пратење на темава :cool:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom