Како ви е поубаво - со кондом или без?

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
зошто се користат кондомите? ... ќути сине, да ги користев, немаше ова да ме прашуваш ...:icon_lol:

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Со. Раат сум, утре недај боже да ми рече дете ми направи ќе банкротирам. Да напоменам дека иако веќе имам вазектомија направено сепак пораат сум со куртон. Плус и болестиве не се заебанција, мада појќе ми е страв од давање пари за деца него за иљачи.

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
Со. Раат сум, утре недај боже да ми рече дете ми направи ќе банкротирам. Да напоменам дека иако веќе имам вазектомија направено сепак пораат сум со куртон. Плус и болестиве не се заебанција, мада појќе ми е страв од давање пари за деца него за иљачи.
абе аман шо направивте жити Бога, толку лесно да се правеа деца досега планетава немаше да не додржи. Секоја секунда можи повеќе од милион че се раѓаа. Се знае како нема да забремени, не свршуваш внатре го вадиш најмалку 5 секунди пред свршување, и потоа темелно го мијаш, а за втора партија че си размислиш дали сакаш особено во плодни денови кај женското.
Кондомот е многу добра работа ако не си сигурен (за втора партија, пијан, надрогиран или појма немам шо). И ако типката/типот тие прилично познат/а, да не закачиш некоја инфекција и долго време да мислиш на неа/него посебно ако си приморан/а да си посетуваш гинеколог/уролог.
Не се прават така лесно деца, ако беше за така досега че бев 10 пати бремена и тоа не само кај мене и кај многу двојки шо имаат без кондом на истиот начин шо го кажав погоре. Само треба памет.

Член од
1 мај 2013
Мислења
48
Поени од реакции
7
pubavo nema dojde koza na koza .ako sakas vtora partija odi da mocas mo da se pocn vtorata prtija jas taka mislam

Теодор006

Научник
Член од
25 август 2013
Мислења
270
Поени од реакции
111
абе аман шо направивте жити Бога, толку лесно да се правеа деца досега планетава немаше да не додржи.
Можеби одговарам оф топик, но навистина планетава не не додржува...

Kajgana Shop

На врв Bottom