Натпревар #8 - Тема: Храна [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија на тема „Храна“ е најдобра?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
@bebush овојпат. Не зошто зготвила најдобро јадење, туку затоа што направила најдобра фотографија (според мене). (y) @leandra , @Acid , @коцка и @.:MadMan:. направиле фотографии кои исто така (помалку или повеќе) ми го одвлекоа вниманието.

Овојпат повеќето гласаме за храната, а не за фотографијата. Damn food!

ја за @коцка

Мојот глас овојпат ќе оди за bebush, не само заради храната туку и поради добро направената фотографија :)

добра трка, во мом 16:19 за бебуш. ;)

Неќу со попуштање, сакам ферски со гласање :)
Ајмоо гласајте за мене дечкиии!!!!
Тоа ферски помина од кога напиша "гласајте за мене" али нема веза :D. Посекако мојот глас кај тебе ќе отидеше (y)

Тоа ферски помина од кога напиша "гласајте за мене" али нема веза :D. Посекако мојот глас кај тебе ќе отидеше (y)
Ферски манипулирам со вашите мислења...гласајте за КОЦКА!

Ја као гурман пошто гласав за тебе(без притисоци) коа ќе дојдеш во Скопје, истиов треба да го пробам е сеа дали ти ќе го правиш или некој друг не знам, али донесов 3 гласа со мене. :icon_mrgr:

Ја као гурман пошто гласав за тебе(без притисоци) коа ќе дојдеш во Скопје, истиов треба да го пробам е сеа дали ти ќе го правиш или некој друг не знам, али донесов 3 гласа со мене. :icon_mrgr:

Доказ дечко доказ! Па кога ќе дојдам, кога ќе прајме собиранка во природа, ја ќе ти направам три сендвичи ;)

+1 @коцка
И јас не барам ништо :P

П.С. Имаш победено ама му отстапи на Ацид... Ваљда нареден пат (читај сега :D) тајмингот ќе ти се погоди :icon_lol:

+1 @коцка
И јас не барам ништо :P

П.С. Имаш победено ама му отстапи на Ацид... Ваљда нареден пат (читај сега :D) тајмингот ќе ти се погоди :icon_lol:
Тогаш темата беше врзана со македонија, јас ја утнав темата (не живеам во мк) па ферски беше асид да дава тема :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom