Пазар на ФБ

• Креатор на темата Креатор на темата starcraft22
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 мај 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Видетеја групава на фб https://www.facebook.com/groups/1434728353443282/. Нешто како пазар3 или реклама5. Мн е добра. Се продаваат различни работи ( мобилни телефони, коли, мотори..). Стварно е јака отворете нема да зажалите. И се што се продава не е многу скапо и е квалитетно. Јас веќе си купив мобилен и сум многу задоволен. Само притиснете Придружисе на групата и веднаш те прифаќаат. Пробајте навистина е многу добра.

Пазете од кој порачувате оти ќе ве снајде како мене, порачав патики пред една недела еве уште не се стигнати, ми велат до карго било ама не ми се верува.

Oдлична реклама и правиш или си правеш :cautious:

Пазете од кој порачувате оти ќе ве снајде како мене, порачав патики пред една недела еве уште не се стигнати, ми велат до карго било ама не ми се верува.
да не ги плати унапред?

А дали одма те прифаќаат за пријател?

Adobe Flash Player да не треба ?

да не ги плати унапред?
Не, не ми се платени, е тука ме чуди што корист ќе имат они некој ако излажат,освен што им ја дадов адресата и мобилниот телефон.

хехех
ко прво неможе да е нешто ко реклама и пазар 3 зашто нема категории а тоа значи непрегледност, вакви групи има повеќе бескорисни

Не, не ми се платени, е тука ме чуди што корист ќе имат они некој ако излажат,освен што им ја дадов адресата и мобилниот телефон.
Ako се иде преку карго тогаш можеш на каргото да му дадеш пари, значи не прифаќај да плаќаш унапред по сметки натаму-наваму

Ako се иде преку карго тогаш можеш на каргото да му дадеш пари, значи не прифаќај да плаќаш унапред по сметки натаму-наваму
Да се јавам во карго експрес дали ќе можат да ми дадат информација дали воопшто имаат таква порачка?
Мада не верувам стварно да имаат пуштено тие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom