Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
1.Tetova
2.Milanez
3.Toni
4.bojan makedonec
5.Mbret
6.[zEUs]
7.*Каталонец*
8. thedragon

I ja ke igram
Edno prasanje ke moze da donesam i dvajca drugari.

Ја мислам дека може да донесеш само да знаеш дека приоритет ќе ни биде да играат кајганџии...па ако не се полни бројот тогаш нека играат и други :)

мислим дека ќе се наполниме сите од кајгана, има многу што не ја виделе темава...

1.Tetova
2.Milanez
3.Toni
4.bojan makedonec
5.Mbret
6.[zEUs]
7.*Каталонец*
8. thedragon

I ja ke igram
Edno prasanje ke moze da donesam i dvajca drugari.

cekaj sea drugari sekoj moze da nosi,ali ja sakam nie od forumot da igrame,taka da ako se soberimo ovde,nema potreba od drugari:smir:

znaci uste 3 interesirani ni falat,ali ke ima mesto uste za 2(sigurno ke ima potreba i od izmeni :) ) posle ke se dogovrime za termin

cekaj sea drugari sekoj moze da nosi,ali ja sakam nie od forumot da igrame,taka da ako se soberimo ovde,nema potreba od drugari:smir:

znaci uste 3 interesirani ni falat,ali ke ima mesto uste za 2(sigurno ke ima potreba i od izmeni :) ) posle ke se dogovrime za termin
Abe ja niv ke gi donesem kako navivaci.:wink::wink:

ako doagam ja posle treba svite da ve tepam koj me nervirase ovde :jaj::toe:

Ej decki ja sum zainteresiran za fudbalov, ne pisuem mn po forumov samo citam ama cim e za fudbal prasanje sum in. Kazite samo kogaj kako i idem!!

Шорти дај Гарфилд и Раперче прашај ги, и тмн ќе бидемо ;))

Е сега да зборуваме малце за терминот...

Јас мислам најдобро е навечер да се игра...пошто преку ден секој си има некоја работа.

Ви одговара ли од 18,19,20,21 часот :) хаха ??

da ali treba da znaat deckive deka pred 19 se plaka po 50 den,a posle 19 po 100 den.Taka da aj uste 2-3 da se prijavat pa ke se dogovorime.

[zEUs];3508799 напиша:
Шорти дај Гарфилд и Раперче прашај ги, и тмн ќе бидемо ;))

Мислим дека Марко е повреден :D А Зима малу тешко преку работни дној зш у Скопје седи он.

Само да ви кажем дека сум беден фудбал :kesa:

da ali treba da znaat deckive deka pred 19 se plaka po 50 den,a posle 19 po 100 den.Taka da aj uste 2-3 da se prijavat pa ke se dogovorime.

Мислам најдобро би било во сабота да се направи термин од 16 или 17 часот за да имаат можност и тие од селата што се да дојдат!?

Мислим дека Марко е повреден :D А Зима малу тешко преку работни дној зш у Скопје седи он.

Само да ви кажем дека сум беден фудбал :kesa:

togas za pofalba e tvojot gest sepak da probas i da se naucis:pos:
ae be mie da bevmo dobri zar u Ramstor ke igravme:tv:

koi se od sela Toni:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom