Екстерно тестирање

• Креатор на темата Креатор на темата rozij
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 ноември 2013
Мислења
10
Поени од реакции
0
Kako ucite za eksternovo site odgovori na pamet?
Prepisuvanje (nema nikoj od koga da prepises site razlicni predmeti se sega vo ista ucilnica) !!

Со оглед на тоа дека пред саат време дознав дека полагам математика, до сега плачев. За некои 5 минути планирам да се влечам и да ја тегнам мајка ми за суќња. Се разбира, сето тоа пропратено со солзи. Па ќе видиме. :D

Не бе, озбилно, шала на страна. Можда грубо звучеше, ама ќе бубаме, што ќе праиме. :D Ако сега не можеме да научиме, на факсултет што праиме? :гик: Башка одговорите кружат постојано. И мене не ми е по ќејф, нејќам цел викенд да ми пројде во листовите математика, ме мрзи само да прочитам 400 прашања, а не пак да ги учам, али така требало да биде (да се стави кај на се', те молам не не плачиии, по својот пат ти продолжиии). :D

Али од друга страна, математика имам константно 3че, па немам што да изгубам. Лани другар све заокружил од а.) и извлече 3че. Така што и среќата е доста битен фактор. :LOL: Ај, со срејча и мислам доволни се темиве за екстерно. :D

англиски јазик, прелесни 300 прашања. Од прв поглед, лесни се, ама ко ќе седнеш таму пред компјутер трема ме фаќа. Лани си полагав Биологија и Македонски каде си извадив 4 и 3, а имам 3 и 4. Втор предмет го сакам , историја или географија.

Не е толку страшно колку што изгледа.Лани полагав латински и зоохигиена(извадив 2 и 5,а имав 5 и 5),годинава полагам прв предмет породилство,втор предмет чекам да видам.

Јас полагам математика во понеделник(повтроно) лани си носев учебник ги гледав формулите дефиниции и дргуи работи и оваа година така ќе направам но сепак ќе учам

Поима немам шо полагам а и не ме интересира, лани сите под 2 ги иштракав па извадив едниот предмет 3 а другот 2, така да и оваа година исто.

Ако ги има некој алгебра одговорите од ПМА за трета година нека ме контактира оти сум наебал. :D

ajde da vidime sto mozeme da si pomogneme vo vrska so odgovori od eksterno :)))))

Ima li nekoj odgovori na prasanjata za Fizika za 1 va godina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom