Затоа што е лага и курчење.Because why ...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што е лага и курчење.Because why ...?
Затоа што е лага и курчење.
АЛОЗашто сите ние треба да мислиме како тебе?
не, имам еден другар, он ми кажа и тоа е 100% валидно и точноОд каде па ти знаеш дали е лага и курчење? Да не си продуцент на филмот?
IMDB имаат децимали затоа што ти не знаеш математика.Стварно, незнам зашто ИМДБ имаат децималиЕве, за да ти биде појасно тебе, 8 ипол. Може така? Свашта. Немаш за што па се фати за бројката каква била? Ко ја единствена да сум така што оценува....
Ова да беше овозможено мислам дека 80% од филмовите ќе ми беа оценети со 7.5А инаку не ќе биде лошо да може на ИМДб да се оцени филм со Х.5 ама ете уште нема
Мене ми беше така-така.Дали некој го има гледано Blue Ruin, ептен добри оцени и критики добива

8/10 од мене!Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант8/10 од мене!

Легендата вели дека ако пишеш на интернет дека Лиам Нисон е дедо, без разлика што не те знае кој си, не знае ни што бараш ни каде живееш, ќе те бара, ќе те најде, и ќе те убие.Лиам Нисон ми е дефинитивно еден од поомилените актери. Секоја чест за дедото![]()