Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не само маркетинг туку и вработените им сеКакви им се цените сега? Многу се пасивни со маркетинг, МекДоналдс каде-каде беше подобар во тоа поле. А годинава на Бургер Кинг буквално им се отвори врата за да се пробијат асално (откако ги затворија рестораните на МекДоналдс), ама овие уште не си ја користат шансата.
Отворен пред 10 дена.За недела дена и во Капитол.
Незнам на кого му се даваат стварно?300 ден е мелено месо 1 кг, колку и да немам време побрзо ќе го оставам месото на сонце да се испечи и ќе направам сендвич него ова срање.Не знам каков вкус очекувате од Burger King или од McDonald's. Као woooooooooowwwwww,оргазам. И едното и другото имаат ист вкус на вештачко,почнувајќи од месото ( со лупа да го бараш ), па за "зеленчукот" да не збориме. Не е нишо посебно и не знам зошто сеуште има луѓе кои покрај толку добри сендвичари уште се палат на ова срање. Два пати сум јадела во Burger King кај нас и не знам стварно на кој му се даваат 300 денари за тој whooper, алоо 300 денари. Ќе додадам уште стотче и ќе седнам во ресторан да ме служи некој. Во Америка се out и едното и другото, кај изгледа уште им трае славата.
Dzabe zboris, ne vredi veruvaj.... "dodeka ima ovci za strizenje, ke ima i volna"Не знам каков вкус очекувате од Burger King или од McDonald's. Као woooooooooowwwwww,оргазам. И едното и другото имаат ист вкус на вештачко,почнувајќи од месото ( со лупа да го бараш ), па за "зеленчукот" да не збориме. Не е нишо посебно и не знам зошто сеуште има луѓе кои покрај толку добри сендвичари уште се палат на ова срање. Два пати сум јадела во Burger King кај нас и не знам стварно на кој му се даваат 300 денари за тој whooper, алоо 300 денари. Ќе додадам уште стотче и ќе седнам во ресторан да ме служи некој. Во Америка се out и едното и другото, кај изгледа уште им трае славата.
Да, пошто ако на некој ете му се свиѓа и си купува, он е овца што го стрижат. Алал да ти е.Dzabe zboris, ne vredi veruvaj.... "dodeka ima ovci za strizenje, ke ima i volna"