Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за секоја информација, само едно се чудам, како нема нишо поврзано со Барса, они нели ремот ќе правеа, сите ќе ги купеа :O

Види бе го овој...

original.gif

Овие фановиве на ,,белиот бал" поискомплексирани од Битолчани во врска со Скопје се...

Да не ни е Атсо на темава, очи ќе извадиме и ќе се утепаме од глупи коментари (како и до сега).
Секоја чест.

Затоа уште сега предлагам @MkDon или @Atso да ја отвори темата за наредната сезона. Или може и @Jack Nolan. Битно да не е некој од merengues/cules, конечно да се разбие овој дуопол. :D

Затоа уште сега предлагам @MkDon или @Atso да ја отвори темата за наредната сезона. Или може и @Jack Nolan. Битно да не е некој од merengues/cules, конечно да се разбие овој дуопол. :D

ја не.. :)
иначе гласам за @MkDon он да отвори 2014/15

Хави Гарсија (бившиот тренер на Осасуна) нов тренер на Малага.
Bo3mc6HCUAAezKA.jpg

Вела изгледа ќе ја одбие понудата на Арсенал.
“I never felt comfortable in London and I never enjoyed it. However, when I got to Donostia (San Sebastian) I found a place where I was very happy, where I’m enjoying myself every day.”
“The English game is very straightforward. Here, the difference is that there are more touches of the ball and the benefits me.”

Од Барселона понудиле 12 милиона за Браво. @OziLLLL :)

Еибар 99% ќе влезе во Примера, до сега успеаа да соберат €921,100 од потребните €1,067,822 а имаат рок уште 65 дена да соберат нешто повеќе од 100,000.
40839368.jpg

Последно уредено:
секој губи бодови, на крајот на сезоната се бројат титулите
т.е. за да броиш треба да освоиш нешто, а вака само ќе се тешиш дека си имал исто успешна сезона како и Европскиот шампион :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom