Како изгледа Бог?

• Креатор на темата Креатор на темата Triglav
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ха ха ха
Сакаш да се онадаш, а да не ти влава....:drk:

Не се нервирај, губеш на лепота.:love:

Ти прв ме цитираше.Друг пат да си седиш мирен, инаку „попара“ не ти бега.
Ти си оној истиот Ѓурѓи ,секоја озбилна тема ја расипуваш (а се нарекуваш ,верник).:mad:Дај бе оставете нека се развива сериозна дискусија,ако сакаш заебанција отвори си тема во чек дис аут.Некој кој ве чита,а сака да напише нешто паметно неможе да се надоврзе на овие ваши онадувања.:гомце:

Тоа банани се за атеистите како тебе, нели сте од мајмуни?

Уууууу...оваа ми е добра, од сега банани ќе делам мето „попара“
Ti si defitivno soliden dokaz za taa teorija.

Ти си оној истиот Ѓурѓи ,секоја озбилна тема ја расипуваш (а се нарекуваш ,верник).:mad:Дај бе оставете нека се развива сериозна дискусија,ако сакаш заебанција отвори си тема во чек дис аут.Некој кој ве чита,а сака да напише нешто паметно неможе да се надоврзе на овие ваши онадувања.:гомце:
Дечак, јас ретко се сложувам со ипси, ама овој пат мора да се сложам со него.
Ти стварно ништоооооо не разбираш.

Дечак, јас ретко се сложувам со ипси, ама овој пат мора да се сложам со него.
Ти стварно ништоооооо не разбираш.
Денеска стварно си претерал со тревата,побарај соодветна помош пред да си наштетиш самиот себеси.

Се гледа дека поставувачот на темата е обожавател на Ледчето.
Атеист бара да види како „изгледа“ Бог?:facepalm::pos::facepalm:

За жалење сте ...за жалење!!!

Ајт на сите по една бабана.

Се гледа дека поставувачот на темата е обожавател на Ледчето.
Атеист бара да види како „изгледа“ Бог?:facepalm::pos::facepalm:

За жалење сте ...за жалење!!!

Ајт на сите по една бабана.
Cekaj cekaj...dali toa osecam solzi jas...Do pred malku tvrdese popara ne prais sega se zalis kaj moderatorite!

Si poprimil i ti od drugarcinjta ti izgrev i Miki. ..nego da ne dolzam mnogu... eve ti i tebe edna "babana".

Ха ха ха
Сакаш да се онадаш, а да не ти влава....:drk:

Не се нервирај, губеш на лепота.:love:

Ти прв ме цитираше.Друг пат да си седиш мирен, инаку „попара“ не ти бега.
Со мајмуни не разговарам.

Ne se nerviraj Gjurgo! Jas pazev da ne te navredam a ti vidi.... Ne ti e sram !

images
[DOUBLEPOST=1401392149][/DOUBLEPOST]
Ne se nerviraj Gjurgo! Jas pazev da ne te navredam a ti vidi.... Ne ti e sram !
Моето не беше навреда до тебе, само да те потсетам од каде ти е потеклото

Бог ги напрајл луѓето по свој лик, така да Бог личи на чоек али пошо е бог е во се подобар од чоеко, ги има најубајте очи, веѓи, совршени бицепси и трицепси, перфектни стомачни мускули, најзаоблено газе, најдолг к_р, совршени нозе, најмодерна фризура, коса мека бујна и густа, до секунда редовна столица, најшармантниот осмех, прекрасни бели заби, без влакна и длаки по телото...

Cekaj cekaj...dali toa osecam solzi jas...Do pred malku tvrdese popara ne prais sega se zalis kaj moderatorite!

Si poprimil i ti od drugarcinjta ti izgrev i Miki. ..nego da ne dolzam mnogu... eve ti i tebe edna "babana".
Јас го кажав моето мислење за темава, пошто нели и ти и атеист се изјаснивте кај тема за модераторот. Редоследот стои, моето е после вашето.
Значи вие имате право да кажете ваше мислење други немаат...бреее мајката, требе и демократија да ве учам.
А гледам дека си пријавил мислење скришно за навреди а?
Кој е плачко?

народе народе, чујте и почујте .................... жална вест. бог умре!!! останува сега да видиме кој ќе го наследи престолот? а до тогаш, спасувајте се, и да умреш колку толку глава ќе спасиш :pos:
темава никола треба да ја префрли во ЧДА. не друго, него од самиот наслов се гледа дека нема основа за сериозна дискусија.

Тоа банани се за атеистите како тебе, нели сте од мајмуни?

Уууууу...оваа ми е добра, од сега банани ќе делам место „попара“
:facepalm:

Да бе, гледам мене колку ме правиш попара, а секој ден те цитирам.:P

Инаку со навреди никого не можеш да победиш, така да потклекни и признај го поразот. Чесно си победен од негова страна. Поразите веќе ти се рутина.:P

И како според тебе изгледа Бог?

Секој Го има видено, барем еднаш, но не знаете кој е. ;) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom