Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно, незнам зашто ИМДБ имаат децимали :tapp: Еве, за да ти биде појасно тебе, 8 ипол. Може така? Свашта. Немаш за што па се фати за бројката каква била? Ко ја единствена да сум така што оценува....
IMDB имаат децимали затоа што ти не знаеш математика.
И не си единствена ама си од малкуте што глумат лудило.

Објасни зошто не даде 8.5 туку 8.6? Демек можеш да направиш таква разлика? Сериозно??

Последно уредено:
IMDb немаат децимали. Кога ќе можеш да оцениш филм со 8.6 на IMDb пиши.

А инаку не ќе биде лошо да може на ИМДб да се оцени филм со Х.5 ама ете уште нема

Многу добра драма е Traffic, чудно ми е како досега не сум го гледал.

Дали некој го има гледано Blue Ruin, ептен добри оцени и критики добива

А инаку не ќе биде лошо да може на ИМДб да се оцени филм со Х.5 ама ете уште нема
Ова да беше овозможено мислам дека 80% од филмовите ќе ми беа оценети со 7.5
Дали некој го има гледано Blue Ruin, ептен добри оцени и критики добива
Мене ми беше така-така.
Онака почнува мистериозо но не ми го направи меракот.
Можеш да му дадеш шанса.

Bullet добар, јака елаборација на ликовите, реалнo сурова приказна.

Последно уредено:
Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант:love::love::love: 8/10 од мене!

Edge of Tomorrow veeeeeeeeeery солидно! За човек што не сака вакви ствари, и те како добро, ефекти на ниво, сценарио интересно, глума одлична, Блант:love::love::love: 8/10 од мене!

Не ги сакам многу филмовиве со Том Круз, ама овој филм ветува многу и има солиден delivery според мене. Ти реков дека нема да зажалиш :P

Non - Stop

прејак филм, приказната, ауф, кој филм човече. Уште кога почнав да го гледам, почнав да ја развивам теоријата каков крај ќе има филмот, нешто погодив, нешто не. Сепак, за мене од досега виденото, најдобриот филм за 2014, секако ова е само почеток, но засега од 7-8 филмови, овој е најдобриот. Перфекција, единствено, претерале со ефектите на крајот, некако не ми се допадна изведбата на крајот, но приказната е сосема океј.

Лиам Нисон ми е дефинитивно еден од поомилените актери. Секоја чест за дедото :D

Лиам Нисон ми е дефинитивно еден од поомилените актери. Секоја чест за дедото :D
Легендата вели дека ако пишеш на интернет дека Лиам Нисон е дедо, без разлика што не те знае кој си, не знае ни што бараш ни каде живееш, ќе те бара, ќе те најде, и ќе те убие. :cautious:

Добар трилер е нон стоп ама да не се претера малку со комплиментите

Добар трилер е нон стоп ама да не се претера малку со комплиментите

Ne be, na mesto si se i komplimentite, za mene eden od podobrite trileri ovaa decenija.

I da, podobar e od Trance

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom