До и Од модераторот на подфорум Религија

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не е нормална таа ситуација и неприфатлива. Ќе ја промените? Како да се расправам и истите работи да ги пишувам по сто пати и да не се изнервирам? А ако се изнервирам че изедам бан на профилот, додека привилегираните само ќе се префрлат на следеќи и крај приче. Недозволиви работи. Правилата се за сите. зашто тогаш вие не ги објавите клоновите на подфорумот религија, направете нова тема КЛОНОВИ НА РЕЛИГИЈА и убацувај...
Пиши ми ПП со името на членот.

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Не сум за такви работи. Кога и вие ги знаете а не реагирате, која е смислата! Не сум тужибаба, само не е фер, раце ми отпаднаа :noze:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Не сум за такви работи. Кога и вие ги знаете а не реагирате, која е смислата! Не сум тужибаба, само не е фер, раце ми отпаднаа :noze:
И јас се заинтересирав, на кого мислиш? :unsure:

(прими мала, минијатурна критика, јас ти поставувам просто прашање, ти пишуваш роман, што се е убаво и е во ред. Немам ништо против твоето такво пишување, твоите знаења ни ги даваш до израз, но трошиш многу време и како што рече- рацете ти отпаѓаат. Значи имаш капацитет со малку зборови да кажеш многу нешта. Барем романи пишување додека дискутираше со мене и од таму произлегува мојот заклучок.);)[DOUBLEPOST=1400842410][/DOUBLEPOST]
Пиши ми ПП со името на членот.
Прашање, дали е нормално (и очекувано) Ѓурѓа (среќа го нема 3 дена) да се исмева со атеистите и атеизмот? Односно дали отсекогаш бил таков?
За да знам што и во иднина да очекувам од него и да не реагирам “бурно“!:)

Последно уредено:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Прашање, дали е нормално (и очекувано) Ѓурѓа (среќа го нема 3 дена) да се исмева со атеистите и атеизмот? Односно дали отсекогаш бил таков?
За да знам што и во иднина да очекувам од него и да не реагирам “бурно“!:)
Не регаирај будно, Џурџи одсекогаш бил таков. Обожава да ренда атеисти, и никогаш не го врти друиот образ.

Дел од ренданите имаат трајни последици. Аватаров е сведок на тие времиња....

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Dumbledore, колку што сум запознаен, на оваа тема нема одговори на постот и секогаш биле бришени. Што се однесува на забелешката во врска со моето пишување, ако ти пречеше, требаше да го кажеш на темата каде ќе беше сето тоа во контекст. Вака испаѓа работава рекла-казала, но ако тоа е нивото на кое се наоѓаш, ондак пеќи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog
Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Реагирај модераторе на новата тема- како изгледа Бог. Нема 24 часа како е отворена а, веќе ја преполнија со глупости и вугаризми.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Реагирај модераторе на новата тема- како изгледа Бог. Нема 24 часа како е отворена а, веќе ја преполнија со глупости и вугаризми.
Da ne se maltretiram sega od mobilen, za 1 sat kje sredam se. Ne e samo ova, 30+ prijavi ima.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
а јас ја имам пропуштено :(
друг пат да ме информирате.

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
А каде е дедо Боже? Да не му бапнале некој бан пошто темата за религиозен фудбал му е затворена(!). Админ? (n)

Bog

Само Бог може да ме суди
Член од
3 мај 2014
Мислења
736
Поени од реакции
306
Николчо, ја затворивте темата за критики и пофалби а?
Тоа доволно зборува дека не можете да поднесете критики.
Кога вие сакате да се исмејувате на религиозниоте, нема проблем, ако ние направиме „невина шала“ одма се затвара темата.
Абе смешни сте ми, требе да се научите на демократија, а се кажувате атеисти.....:pos::pos::pos:
Оставате теми од типот на јури гагарин и вампири...:facepalm:

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Кога вие сакате да се исмејувате на религиозниоте, нема проблем, ако ние направиме „невина шала“ одма се затвара темата.
Абе смешни сте ми, требе да се научите на демократија, а се кажувате атеисти.....:pos::pos::pos:
Демократија?
Веќе беше посочено дека на форумов владее корупција,диктатура,играат партиски книшки па дури и рекет.
Џабе ти`е! Со Ваков Форум нема во Европа.:LOL:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Po ne znam koj pat kje vi potenciram deka na podforumov ima i drug moderator, + supermoderatori + admini. Sega prvpat gledam deka nekoj ja izbrisal temata za pofalbi/kritiki, i isto ko vas - treba i jas da prasam na druga tema shto se slucilo i koj e toj sto ja izbrisal.

Vi stanuva pojasno ili da zemam da crtam na Paint?

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Баш си знам како ми бришеа тема за кабала по 50 пути, изедов и бан за истата ... бришена од оцетко... а зошто? Кој се плашеше толку од неук православец?! Хе хе...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
каква цел имаше темата чедо мое?

Kajgana Shop

На врв Bottom