PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да имаш и адреса во Бугарија (копија од сметка за струја, вода, интернет/телефон) кога ќе ти побараат верификација, пошо најчесто бараат копија од пасош/лк и proof of address. Ова ќе зборуваш со твојот посредник, може да ти набави (кога ќе ти потреба) за 100тина евра. Друга варијанта е да купиш у Бургас на море викендица/гарсоњера, цените се од 5000 до 15000 Евра и да го издаваш преку лето и да си направиш некој денар или пак да си тераш одмор, со тоа што имаш и легална адреса во БГ.

Инаку за неполн месец ќе стапат на сила промените од PayPal, тогаш овие методи преку Словенија, со повеќе акаунти и сл. сите пропаѓаат, бидејќи на секое второ купување ќе ти бараат Identity Proof, Address Proof и разни др работи...

Мора да биде картичката издадена од Бугарска банка ако сакаш да ти работи Пејпалот после промените и да биде 100% легален.

Дали си свесен колку милиони трансакции се одвиваат на светско ниво во секоја секунда? Мислиш дека пејпал ке ги чешла сите посебно?

Дали си свесен колку милиони трансакции се одвиваат на светско ниво во секоја секунда? Мислиш дека пејпал ке ги чешла сите посебно?
Ај ќе видиме баш што ќе се чешла, а што не после промените. Ќе правиме муабет за месец дена.

Ништо нема да се случи друже уживај :sleep:

Нарачав нешто од ибеј пред 2 месеца пратено по обична америчка пошта без бројче.
Побарав од ибеј да ги рефундираат средствата но еве веќе неколку дена пишува ''We are reviewing the case''
:unsure:

Јас чекам 50 долари refund од e-Bay 3 месеци и се сомневам дека ке го добијам.

Така да Али Експрес ви е сто пати подобра варијанта, плус немора да се криеме кои сме и што сме.

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Досега ми ги враќале во рок од 24 часа.Ова ми е сомнително :cautious:

Пејпал направи една интересна промена. Порано кога пристапувавме без да бидеме најавени на сајтот, како регион од кој пристапуваме го даваше Кипар. Сега дава Greece, а нели и они имаат регион Македонија? Coincidence...? :D

Мене ми покажува Malawi :pipi:земја во африка.
Да и тие имаат пејпалattractions_culture.jpg

Досега ми ги враќале во рок од 24 часа.Ова ми е сомнително :cautious:

3 месеци.

Вчера напишав приговор до Paypal. Али ги повлеков парите пред тоа. Така да и да ми го затворат нака го затворат. A и од лично искуство Али Експрес има многу подобра заштита за купувачот од e-Bay.

Ми ги рефундираа денес фала богу :cuc:

дали има некој проблем да прати пари од еден на друг пејпал акаунт, не ми дава да праќам ми дава дека мора прво да внесам картичка на акаунтот ?

Има ли начин да се додадат пари на акаунтот а да не се трошат тие средства што веќе ги има на акаунтот?

Ај ако некој може да ми помогне. Значи акаунтот е верифициран, има пари во него плус има пари и на Висата (картичката што ми е поврзана со пејпел). Значи се е како што треба но кога ќе дојде за плаќање ми го дава ова. Знае ли некој во што е проблемот ?
EbEWG9G.png

We have completed our review, and as you have completed all the required
steps, we have restored your account.

We would also like to thank you for your patience and cooperation during
this process.

Yours sincerely,
Gabriele
PayPal

Ми беше лимитиран околу 10 месеци.вчера им пратив документи и одма го средија.

We have completed our review, and as you have completed all the required
steps, we have restored your account.

We would also like to thank you for your patience and cooperation during
this process.

Yours sincerely,
Gabriele
PayPal

Ми беше лимитиран околу 10 месеци.вчера им пратив документи и одма го средија.

Ха,како ти успеа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom