Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pod pistol da ja stavis vaa vlada ne dava ostavka.Koce treba da si dade ostavka 5 godini gi prai tie kriticni mesta t.e se praele nekoi zafati drn drn jarinja i pak na isto mesto problemi i poplavi, lazov nizaeden...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ма нек се гонат у пм, како не заврне јако како у србија па да ги видиме вистинските дела и користа од спомениците на секое кјоше. Ќе има разлика како што викаат, се испогинеме како глуфци.Pod pistol da ja stavis vaa vlada ne dava ostavka.
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
..водата дојде до бравите на возилата..го гледав возилото пред мене како плови..до нас возилото се наполни со вода и го префрли бран на другата лента, а внатре мајка со малечко дете..некако стигнавме до еден безбеден дел (надвозникот кај хотел Континентал), а потоа уште една поплавена улица..ни ваму, ни таму..Голема Благодарност до група граѓани кои самоиницијативно излегоа боси до половината во вода и на македонски и албански јазик не упатуваа каде да скршнеме да се искачиме на повисоко и да избегнеме тонење, и насока како безбедно да продолжиме..не утре, овој ден сакам да им се заблагодарам за човечноста и помошта ..falemnderit!!